Lovitura grea pentru familiile victimelor din colectiv. Doi judecatori de la Judecatoria Sectorului 4 au facut declaratii de abtinere in judecare a cauzei penale in dosarul in care patronii din Colectiv si angajatii firmei de artificii sunt acuzati de ucidere din culpa. Cei doi judecatori sunt Lorena Zidaru si Diana Nicoleta Paraschiv care au solicitat in mod special sa nu fie nominalizate pentru a judeca aceasta cauza. Ambele cereri au fost admise.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Nu mai departe de luna iulie, judecatorul Valeriu Mihai Terceanu, care judeca dosarul Colcetiv – abuz in serviciu – in care printre acuzati se numara si Cristian Popescu Piedone, s-a pensionat. Astfel, procesul aflat de doi ani pe rolul Tribunalului Bucuresti se va relua de la zero.

Cererea de abtinere a unui judecator intr-un dosar penal apare in momentul in care acesta se afla intr-o relatie de incompatibilitate fata de cauza in sine. Magistratul este obligat in acest caz sa solicite abtinerea insa trebuie sa indice si care este motivul abtinerii. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si