Procurorul constantean are chiar un dosar pe rol la DNA, ea fiind acuzata de catre un politist din Tulcea de trafic de influenta, participare la un grup infractional organizat, fals intelectual si abuz in serviciu.

Pe langa acest dosar, am aflat din declaratia de avere a Adinei Florea ca ea detine un apartament in Constanta, un autoturism marca Audi A4 din 2007 si cateva conturi de economii in banca.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Adina Florea are un depozit bancar de 33.858 de lei si un altul de 3.000 de euro, dar si un credit contractat in 2007 in valoare de 45.000 de euro.

Ca salarii, ea a incasat anual 155.153 de lei de la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Constanta, dar si un salariu de 10 157 de lei luat de la Parchetul Tribunalului Constanta. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si