Close sidebar
Close sidebar

Am aflat ce il enerva pe Catalin Cazacu cu adevarat la Giani Kirita cand erau la Exatlon "Imi era si frica sa mai stau pe langa el"

Prezentatori ai show-ului "Vulturii de noapte" alaturi de Victor Slav, cei doi au dezvaluit ce ii deranja unul la altul in Republica Dominicana

Lia Popescu,


DISTRIBUIE
acest articol

 

In curand, la Kanal D va debuta pe post o noua emisiune. "Vulturii de noapte" se anunta a fi un show incendiar care ii va tine cu siguranta pe romani in fata televizorului. Cei trei prezentatori, Giani Kirita, Catalin Cazacu si Victor Slav, se inteleg de minune, astfel ca distractia si comentariile de buna calitate vor fi garantate.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Giani Kirita a facut dezvaluire surprinzatoare despre Catalin Cazacu! Ce il deranja pe “faimos” la Exatlon! "Nu ii placea ca sforai"

Cu aceasta emisiune Kirita si Cazacu vor fi din nou in aceeasi echipa, asa cum s-a intamplat la Exatlon, show in care au legat o adevarata prietenie.

"Ne-am apropiat foarte mult in Republica Dominicana, prin felul nostru de a fi, asa mai pontos! Fara el, cred ca mi-ar fi fost foarte greu acolo. Catalin este un tip de nota 10", a declarat Giani!

Dincolo de faptul ca au avut o relatie de prietenie in echipa rosie, Giani Kirita a facut o dezvaluire surprinzatoare despre Catalin Cazacu! Ce il deranja pe “faimos” la Exatlon de fapt  si nu putea trece cu vederea.

“Vulturul era foarte simpatic, dar avea si el hachitele lui! De pilda, il enerva cand sforaiam! Tin minte ca mereu imi facea semn, ma trezea cand imi era lumea mai draga! Va spun sincer, ajunsesem sa imi fie teama sa inchid ochii, imi era frica sa stau langa el, sa nu care cumva sa ma auda Catalin cand respiram mai tare. Dar asta e…pana la urma, am scos-o la capat si, acum, suntem cei mai buni prieteni”, a dezvaluit, amuzat, Kirita.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI