Pentru pregatirea acestui preparat avem nevoie de carne d epoc, sare, piper, oua, faina si ulei.
"Se foloseste capacul de porc (partea superioara a pulpei). Se bate usor pe un tocator de lemn, nu tare pentru a nu-i zdrobi fibra, apoi se condimenteaza cu sare si piper si se lasa in frigider pentru aproximativ o ora. Se tavalesc bine prin faina si se lasa pe patul de faina fiecare bucata timp de cinci minute.
Apoi se trec printr-un ou batut, condimentat si el cu putina sare si piper. Apoi se frig in tigaia cu ulei la flacara mijlocie spre mare. Cand sunt gata se scot pe un servetel de hartie pentru a absorbi eventualul surplus de ulei”, explica bucatarul Jekel Jozsef Frederik, potrivit adevarul.ro.
Citeste si: Un iaht plin cu turiști s-a scufundat în Marea Roșie. Sunt 30 de persoane dispărute, iar forțele aeriene militare intervin pentru a găsi supraviețuitori- kanald.ro
Citeste si: Ce se întâmplase cu Gabriel Cotabiță în ultimele luni! Declarațiile făcute de soția lui cu puțin timp înainte ca artistul să moară: „Era riscant”- wowbiz.ro
Citeste si: Răsturnare de situaţie în scandalul custodiei copiilor lui Prigoană. Fiul cel mare al acestuia blochează cererea Adrianei Bahmuțeanu- antena3.ro