Close sidebar
Close sidebar

Am aflat secretul celor mai fragede snitele! Un bucatar din Arad ne invata cum sa pregatim acest preparat ca la carte

Desi nu e o mancare romanesca, snitelul a devenit un preparat extrem de apreciat la noi in tara. Un bucatar din Arad a dezvaluit secretul celor mai fragede snitele.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Pentru pregatirea acestui preparat avem nevoie de carne d epoc, sare, piper, oua, faina si ulei.

"Se foloseste capacul de porc (partea superioara a pulpei). Se bate usor pe un tocator de lemn, nu tare pentru a nu-i zdrobi fibra, apoi se condimenteaza cu sare si piper si se lasa in frigider pentru aproximativ o ora. Se tavalesc bine prin faina si se lasa pe patul de faina fiecare bucata timp de cinci minute. Apoi se trec printr-un ou  batut, condimentat si el cu putina sare si piper. Apoi se frig in tigaia cu ulei la flacara mijlocie spre mare. Cand sunt gata se scot pe un servetel de hartie pentru a absorbi eventualul surplus de ulei”, explica bucatarul Jekel Jozsef Frederik, potrivit adevarul.ro.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: O polițistă este cercetată pentru că avea o relație cu un traficant de droguri și o aventură cu șeful ei căsătorit, în același timp- antena3.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI