Medicii care au grijă de ea spun că tânăra se simte bine, doar că are probleme în a-şi aduce aminte ce s-a întâmplat aseară.

"Pacienta a fost adusă în serviciul de urgenţă cu episoade de amenzie retrogradă. Nu a acuzat un traumatism pentru că nu îşi aminteşte nimic din cele întâmplate. A fost supusă unui examen tomografic şi unei expertize neurologice.

Din examenul tomograf nu au rezultat leziuni sau alte traumatisme, iar consultul neurologic a relevat doar amnezie retrogradă, fără viitoare complicaţii. Momentan se află internată şi va rămâne spitalizată în continuare pentru stabilirea unui diagnostic corect", a declarat medicul Dan Crainic, directorul medical al Spitalului de Urgenţă din Alba Iulia.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Ulterior, o prietenă de-a tinerei agresate a desluşit puţin misterul. Fata nu locuia de fapt în blocul în care a fost agresată, ci acolo mergea la o prietenă. Imediat după ce şi-a revenit, a urcat cu liftul până la etajul la care stă prietena ei, dar ulterior a coborât şi a plecat acasă.

Era atât de conştientă încăt s-a suit la volan şi a condus fără probleme până acasă.

"Eu am ajuns acasă şi ea mi-a zis că ajunge în 20 de minute. Eu vedeam că îi intrau mesajele, dar ea nu răspundea. După o oră am văzut că nu răspunde şi i-am dat mesaj. Nu mi-a răspuns şi am crezut că e cu prietenul ei. După, la vreo 2 ore, m-a sunat prietenul ei şi m-a întrebat de Denisa.

I-am zis că nu a ajuns la mine, iar atunci el s-a panicat şi a zis că sigur s-a întâmplat ceva cu ea. Apoi am aflat tot. Ea nu ştie ce s-a întâmplat, ci doar ce îi spunem noi. După ce îi zicem, ea spune că îşi aminteşte. Ea a plecat cu maşina acasă. A condus, nu a acuzat nicio problemă. Eu şi aseară am fost la ea şi e normală. Vorbeşte normal, scrie normal, nu are nicio problemă. Sunt şocată pentru că nu mă aşteptam. Pe imagini se vede că ea urcă cu liftul, apoi coboară şi pleacă", a declarat prietena fetei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si