Despre câinii din curtea monstrului din Caracal s-a vorbit și pentru că lătrăturile lor se aud și pe înregistrarea de la 112, acolo unde Alexandra Măceșanu sunase pentru a cere ajutor după ce fusese răpită de Gheorghe Dincă. De altfel, fata le-a și spus operatorilor de la 112 că nu poate fugi pentru că este legată la picioare, dar și pentru că îi e frică de câinii răpitorului ei.

Citeste si: Părinții Alexandrei Măceșanu, mesaj șocant: ”A îngropat-o de vie pe Alexandra”

/www/cdn.knd.ro/media/521/2861/572/20067154/1/7529137-mediafax-foto-remus-badea.jpg

La scurt timp după arestarea lui Gheorghe Dincă, se pare că soția și fiica acestuia au cerut procurorilor să le lase să intre în curtea care era sigilată pentru a le da de mâncare și apă animalelor, însă oamenii legii nu le-au permis. Au existat chiar informații că animalele au fost lăsate libere în curtea lui Dincă, dar că procurorii nu permit accesul în curte pentru a nu fi distruse eventuale probe.

Citeste si: Caz Caracal: Încă un moment de cumpănă pentru părinții Alexandrei Măceșanu

/www/cdn.knd.ro/media/521/2861/572/20067154/1/7529077-mediafax-foto-mediafax-foto.jpg

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Mai mulți iubitori de animale s-au sesizat de soarta bietelor animale abandonate în curtea din Caracal a lui Gheorghe Dincă, iar o asociație a făcut și o cerere la DIICOT (organul care ancheta cazul) pentru a prelua câinii. Într-un final, reprezentanții Asociației Măriuța din Desa, județul Dolj au primit aprobarea și au luat câinii.

Citeste si: Detaliul important din apelul Alexandrei Măceșanu către 112 care nu apare în raportul procurorilor DIICOT

/www/cdn.knd.ro/media/521/2861/572/20067154/1/cainii-lui-dinca-preluati.jpg

”Am găsit doi câini în lanț și unul liber. Cel liber a fost evaluat undeva în jur de 12 ani. Sunt căței normali. Cele două cățelușe erau legate cu lanțul, dar nu sunt agresive”, ne-a spus Daniela Popovici, reprezentantul asociației, care a luat cei trei câini din curtea lui Gheorghe Dincă.

Acum, cățeii și-au găsit adăpost în curtea asociației, acolo unde se află și alte animale care au fost abandonate sau chinuite.

Citeste si: Mezina familiei Măceșanu a aflat de la televizor că Alexandra este moartă. Cum a reacționat fata: „Nu vrea să mai doarmă...”

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

/www/cdn.knd.ro/media/521/2861/572/20067154/1/catelusa-lui-gheorghe-dinca.jpg

Proprietara adăpostului Măriuța a făcut cerere la DIICOT pentru a lua câinii din curtea lui Gheorghe Dincă

”În urma crimelor sinistre de la Caracal, am primit foarte multe apeluri de la persoane preocupate de bunăstarea animalelor din curtea criminalului Gheorghe Dincă. Conform

informaţiilor din presă, la această locaţie s-ar afla unul sau mai mulţi câini (posibil în lanţ), respectiv nişte nutrii. În iureşul evenimentelor, sunt şanse extrem de mari ca aceste animale să fie neglijate şi lipsite de îngrijirea necesară.

Asociaţia Măriuţa a trimis astăzi o cerere scrisă către DIICOT Craiova, oferindu-se să preia aceste făpturi vulnerabile. Sperăm ca autorităţile să ne acorde atenţia cuvenită şi să fie dispuse să salveze, în ultimul ceas, măcar aceste vieţi nevinovate. Sperăm, de asemenea, ca, după acest incident sinistru, autorităţile să vad[ mai clar legătura de netăgaduit dintre uciderea şi maltratarea de animale şi crimele faţă de oameni şi să ia măsuri urgente în cazurile de abuz față de animale”, a anunţat atunci Daniela Popovici pe pagina de socializare a asociației Măriuța.

În Asociația Măriuța din Desa se află numeroase animale abandonate, chinuite, salvate de Daniela Popovici. Nu sunt doar câini, ci si cai, oi și alte animale. Persoanele care vor să ajute asociația pot face donații în conturile BRD, pentruAsociatia pentru protectia animalelor Mariuta: 

 
IBAN Ron: RO63BRDE170SV37819291700
IBAN Euro: RO18BRDE170SV40406211700
Banca: BRD, Cod Swift: BRDEROBU


Abonează-te pe


Partenerii nostri
doctorulzilei.ro
Apneea în somn Apneea în somn
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si