Oamenii legii desfășoară o anchetă de amploare pentru a afla modul în care s-au derulat cu exactitate acțiunile suspectului de crimă Mirel Dragomir în cazul uciderii studentei de la Medicină.

Mai mulți martori, inclusiv vecinii din blocul unde a avut loc crima, au povestit ceea ce au observat în ziua fatidică pentru a-i ajuta pe procurori să facă filmul tragediei.

Citește și: Momente dramatice la casa părintească a studentei de la Medicină, ucisă cu sălbăticie de Mirel. Zeci de persoane s-au adunat să o plângă pe Andreea

Andreea, studenta de 21 de ani de la Medicină, ucisă din gelozie 

Andreea era foarte apropiată de părinții ei, însă aceștia nu îl cunoșteau pe Mirel Dragomir ca fiind iubitul ei.

Scenariul luat în calcul de criminaliști și de apropiații Andreei este cel în care tânăra l-ar fi refuzat pe Mirel, care ar fi făcut o obsesie pentru ea și își dorea mai mult decât o simplă prietenie cu aceasta.

În urma repetatelor refuzuri, tânărul s-ar fi simțit rănit și ar fi ajuns într-un stadiu exagerat de gelozie și furie, aspecte care au condus către moartea violentă a tinerei studente.

Andreea Morega era studentă la Medicină

Andreea Morega era studentă la Medicină

[Sursa foto: Facebook]

Sora criminalului a descoperit cadavrul tinerei studente. "Am crezut că doarme"

Investigatorii au audiat toate persoanele care au legătură cu tragedia din "apartamentul groazei". Chiar sora criminalului a descoperit corpul victimei, astfel încât au fost luate la întrebări și cunoștințele acesteia.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

O martoră a declarat pentru anchetatori ea și sora lui Mirel Dragomir au fost cele care au descoperit cadavrul tinerei aflat pe pat. Inițial, au crezut că doarme și au preferat să plece, fără să aprindă becul.

Potrivit declarației din referatul depus în instanță, sora lui Mirel își căuta fratele și nu putea să deschidă ușa de la dormitor, lucru care nu s-a mai întâmplat până în acel moment.

Martoră: Am reușit să deschidem ușa cu un desfăcător de capace

Odată intrată în casă, femeia a auzit cum sora criminalul vorbește cu părinții și le transmite că nu poate să îl găsească nici pe el, nici pe iubita lui.

Când au ajuns în fața dormitorului au avut parte de un adevărat șoc. Au deschis și au descoperit un cadavru pe pat, fiind corpul Andreei, tinerei de 20 de ani care a fost ucisă cu multiple lovituri de cuțit.

"Disperată, sora mi-a cerut un PATENT pentru că voia să deschidă uşa de la un dormitor. Sora era foarte panicată, deoarece acea uşă era niciodată închisă, iar fratele ei şi prietena acestuia nu răspund. ORA 18:50 am ajuns la apartament. Când am intrat, SORA VORBEA CU PĂRINȚII EI LA TELEFON. Le spunea că nu reuşeşte să dea de fratele ei şi nici de iubita lui, Andreea", a povestit martora.

Andreea Morega, ucisă de studentul la Teologie de 23 de ani

Andreea Morega, ucisă de studentul la Teologie de 23 de ani

[Sursa foto: Facebook]

Prietena a continuat să povestească: "Am mers împreună la uşa dormitorului blocat, acolo unde am încercat CU O FOARFECĂ să deschidem uşa, dar nu am reuşit. La un moment dat, SORA A ADUS UN INSTRUMENT DE DESFĂCUT CAPACE şi cu el am reuşit să deschidem uşa”, se arată referatul procurorilor citat de SpyNews.

"M-am speriat foarte rău, am ieşit din dormitor şi am sunat la 112"

Martora a povestit că inițial a crezut că prietena lui Mirel doarme, dar apoi s-a speriat și a fugit din dormitor.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

"Becul era stins, am deschis uşa mai larg şi am văzut că pe pat e o persoană. Am bănuit că doarme, ne-am speriat şi AM ÎNCHIS USA. Prietena mea a bănuit că e iubita fratelui său şi am vrut să o trezim să o întrebăm dacă ştie ceva de Mirel. Am deschis din nou uşa, am aprins becul şi am văzut-o. M-am speriat foarte rău, am ieşit din dormitor şi am sunat la 112. SORA I-A SUNAT PE PĂRINŢII EI”, mai scrie în referatul procurorilor.

Andreea Morega urmează să fie înmormântată joi în satul natal

Andreea Morega urmează să fie înmormântată joi în satul natal

[Sursa foto: GDS.ro]

Andreea era prietenă bună cu sora lui Mirel

Scena cumplită în care Andreea zăcea fără viață într-un apartament din Timișoara a fost descoperită vineri seara, de sora criminalului și de una dintre prietenele acesteia. 

Cele două ar fi găsit-o pe Andreea într-o baltă de sânge, având părul înfășurat în jurul gâtului.

Conform medicilor legiști, tânăra ar fi murit în urma unei hemoragii interne, după ce primise zeci de lovituri de cuțit, majoritatea în zona gâtului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si