"Am crezut ca e cutremur. Daca era cineva aici, il omora in casa."

Din fericire, nici un membru al familiei nu se afla in locuinta distrusa de tir.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Acest batran a asistat la scena infioratoare  si a scapat ca prin urechile acului. Omul a fost la doar cativa metri distanta de locul accidentului.

Localnicii spun ca imediat dupa impact, soferul  le-ar fi marturisit  ca nu stie ce i s-a intamplat si, pur si simplu, nu a mai vazut nimic in fata ochilor.

"Soferul era constient, s-a comunicat cu el, i s-au acordat ingrijiri medicale si a fost transportat de catre echipajul smurd la spital."

Medicii au confirmat ca soferul tirului  este cardiac si este foarte posibil ca el sa fi suferit, un preinfarct in momentul in care se afla la volan. Din fericire, in urma ccidentului nimeni nu a fost ranit. Acum, proprietarii casei avariate asteapta ca soferul  sa le repare  casa si gardul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si