Close sidebar
Close sidebar

Am desluşit misterul! Am aflat de ce se pălmuia Mirel Drăgan înainte de a pleca pe traseu la Exatlon!

”Faimosul” are un ritual în competiţiile sportive la care nu a renunţat nici în Republica Dominicană!

C.I.,


DISTRIBUIE
acest articol

Mirel Drăgan a fost un personaj autentic la Exatlon! La început, mai dur în exprimare şi în gesturi, ”faimosul” s-a domolit pe parcurs, atunci când a devenit un tip chiar simpatic şi un om extrem de ataşat de echipa lui!

Dacă a încetat să se mai certe cu adversarii şi, în special cu Iulian Pîtea, clientul său permanent, sau să îi ironizeze, cum a fost cazul lui Ciprian Silaşi, pe care l-a poreclit din start ”Fuego”, ei bine, luptătorul de kempo nu a renunţat însă la felul dur în care se motiva în competiţie, inainte de a intra pe traseu!

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

 

 

 

Mirel Drăgan a spus de ce se pălmuia la Exatlon!”Fac acest gest înainte de a urca în ring!”

Astfel, recent întors în ţară, Mirel Drăgan a spus de ce se pălmuia la Exatlon! 

”Înainte de fiecare meci al meu, îmi dau palme! Nu ştiu, mă mobilizez foarte bine sau imi dă o anumită răutate, nu pot să-mi dau seama.

Aşa m-am obişnuit de mic, de când m-am apucat de sport, să fac acest gest înainte de a urca în ring! Mă motivează pe mine şi mă ajută să câştig”, a spus, amuzat, Mirel Drăgan, pentru WOWbiz.ro!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI