Close sidebar
Close sidebar

"Am dovezi! Tatăl i-a manipulat". Adrian Marțian, acuzat de fiul cel mare că a înscenat răpirea fraților săi. Cei trei minori sunt, în continuare, dispăruți

Cei trei copii minori au dispărut din casa în care locuiau cu bona. Fiul cel mare al lui Adrian Marțian, din altă relație, îl acuză pe bărbat că ar fi înscenat răpirea micuților.

Elena Tasca,

[Sursa foto: IPJ Hunedoara/ captură Știrile Kanal D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Antonia, Rania și Raisa, cei trei copii ai lui Adrian Marțian au dispărut din casa din Sântandrei, județul Hunedoara. Minorii locuiau cu o bonă, în casa pusă la dispoziție de afacerist, după ce atât el, cât și mama copiilor au fost decăzuți din drepturile părintești.

Potrivit primelor informații, bona micuților i-ar fi lăsat luni în casă, singuri, pentru a merge la magazin, iar când s-a întors, cei trei frățiori nu mai erau. Femeia l-a sunat pe Adrian Marțian, care a alertat autoritățile de urgență.

Ieri, afaceristul a primit un videoclip în care apăreau cei trei micuți. Aceștia menționau că au fost luați de niște oameni care ar dori să îi ducă la mama lor, dar ei nu și-ar dori acest lucru.

"15 octombrie 2024. Roxana (n.r. mama copiilor), degeaba i-ai pus pe oamenii ăştia să ne ia, să ne ducă la tine. Noi nu vrem la tine! Oamenii ăştia ne-au minţit că ne ducem la tati, dar de fapt la tine au vrut să ne ducă. Şi suntem bine, oamenii ăştia ne-au tratat bine. Noi nu vrem la tine! Nu te iubim şi nu ne simţim în siguranţă la tine.

Noi vrem cu tati, să fim toţi trei. Noi îl iubim pe tati şi oamenii ăştia să îl contacteze pe tati să mergem la el. Îl iubim pe tati", ar spune cei trei minori în filmare.

Cu toate acestea, fiul cel mare al lui Adrian Marțian susține că cei mici ar fi fost răpiți chiar de bărbat.

Citeste si: Cutremur cu magnitudinea de 6 în această dimineață în Turcia! Cât de puternic s-a resimțit seismul- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Donald Trump l-a făcut „gunoi uman” pe Sebastian Stan. Actorul român a răbufnit: „M-am săturat”- antena3.ro

Citește și: VIDEO Detalii șocante în cazul dispariției celor trei frați. Copiii lui Adrian Marțian ar fi fost filmați de presupușii răpitori

Cei trei minori dispăruți

[Sursa foto: IPJ Hunedoara]

Fiul cel mare al lui Adrian Marțin, acuzații grave îndreptate către acesta: "Am dovezi! Tatăl i-a manipulat"

Fiul cel mare al lui Adrian Marțian, provenit dintr-o altă relație, își acuză tatăl de înscenarea răpirii fraților săi. Acesta consideră că afaceristul ar fi organizat dispariția celor mici. Mai mult decât atât, tânărul ar susține că Adrian Marțian și-ar fi manipulat copiii și i-ar fi întors împotriva mamei lor, deși femeia îi iubește.

Relația dintre mamă și copii nu a fost niciodată de natură conflictuală. Mama și-a iubit copiii, am o grămadă de dovezi și sunt decizii ale instanței în care se spune că mama nu a avut niciodată un abuz asupra copiilor, iar tatăl este cel care i-a manipulat și i-a alienat parental. Copiii sunt alienați parental și nu disting realitatea de ficțiune, repetând scenariul care a fost învățați. Tatăl nu a stat cu ei nici măcar o săptămână de la coadă la cap, până când i-a luat de la mama lor, din Spania, ar fi declarat fiul cel mare al lui Adrian Marțian, potrivit adevarul.ro.

Adrian Marțian mărturisește că este devastat de dispariția copiilor săi. Bărbatul se află în Viena și își caută copiii cu disperare.

Citește și: Cei trei frați minori, dispăruți din Hunedoara, ar fi fost răpiți de mamă! O filmare în care aceștia spun unde sunt circulă pe internet: "Roxana, nu vrem la tine"

Citeste si: Pensiile se vor recalcula după adăugarea noilor venituri! Cine va beneficia de această creștere?- kfetele.ro

Citeste si: Misterul dispariției copiilor milionarului din Hunedoara! Un mesaj video ridică noi semne de întrebare- radioimpuls.ro

Citeste si: Donald Trump l-a făcut „gunoi uman” pe Sebastian Stan. Actorul român a răbufnit: „M-am săturat”- antena3.ro

Adrian Marțian

[Sursa foto: Captură Știrile Kanal D]

Este un număr care poate fi de oriunde. Am primit și m-am stricat de cap când am văzut filmulețul. Sunt terminat. Am primit doar filmulețul, am avut două apeluri, am sunat eu. Ce să vorbesc cu Poliția? Poliția spune că eu am luat copiii, că eu i-am răpit. Aseară eram în Viena și le-am spus: băi, omule, mă duc la Poliție unde zici. Eu sunt plecat de vineri din țară și ei spun că am luat eu copiii duminică sau luni. Sper să fiu anunțat unde pot să merg după copii, ar fi declarat Adrian Marțian, conform aceleiași surse.

Minorii sunt căutați la nivel național. IPJ Hunedoara ar fi deschis o anchetă penală in REM, care vizează infracțiunea de lipsire de libertate în mod ilegal în cazul celor trei frați minori.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI