Sarah Joyce, o femeie din Australia, a ajuns la spital in stare grava dupa ce a crezut ca are gripa.

Medicii au descoperit, dupa ce i-au facut analizele, ca are o infectie meningococica. Nu putea sa isi foloseasca mainile, iar nasul ii era infundat si nu putea respira.

"Am crezut ca e gripa, abia cand mi-a aparut o iritatie mov pe piele si am inceput sa vomit mi-am dat seama ca ceva serios se intampla", a declarat Sarah, pentru Daily Mail.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Pentru a o salva, medicii au fost nevoiti sa ii indeparteze 80% din intestin, vezica biliara, splina si cei doi rinchi. Cu toate ca are 4 organe lipsa, femeia a supravietuit.

"Daca as fi fost vaccinata, nimic din toate acestea nu s-ar fi intamplat.

Oricine poate sa ia aceasta boala, i se poate intampla oricui, la orice varsta. Medicii mi-au scos si splina, au scos lichidul din plamani. Mi-au amputat degetele, fac dializa de trei ori pe saptamana pana cand o sa primesc transplant de rinich i", spune ea.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si