Close sidebar
Close sidebar

"Am fost normala pana la 30 de ani". Povestea femeii care are 4 organe lipsa - De ce boala sufera

O femeie de 30 de ani este o eroina, asta dupa ce medicii au fost nevoiti sa ii scoata 4 organe vitale.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Sarah Joyce, o femeie din Australia, a ajuns la spital in stare grava dupa ce a crezut ca are gripa. Medicii au descoperit, dupa ce i-au facut analizele, ca are o infectie meningococica. Nu putea sa isi foloseasca mainile, iar nasul ii era infundat si nu putea respira.

"Am crezut ca e gripa, abia cand mi-a aparut o iritatie mov pe piele si am inceput sa vomit mi-am dat seama ca ceva serios se intampla", a declarat Sarah, pentru Daily Mail.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Pentru a o salva, medicii au fost nevoiti sa ii indeparteze 80% din intestin, vezica biliara, splina si cei doi rinchi. Cu toate ca are 4 organe lipsa, femeia a supravietuit.

"Daca as fi fost vaccinata, nimic din toate acestea nu s-ar fi intamplat. Oricine poate sa ia aceasta boala, i se poate intampla oricui, la orice varsta. Medicii mi-au scos si splina, au scos lichidul din plamani.

Mi-au amputat degetele, fac dializa de trei ori pe saptamana pana cand o sa primesc transplant de rinich i", spune ea.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI