Close sidebar
Close sidebar

"Am fost singurul pasager dintr-un avion uriaș. Am intrat în panică, dar apoi m-am simțit ca un rege"

Un britanic a trăit experiența vieții sale când s-a întors din Portugalia în Belfast și a constatat că este singurul pasager din avionul de linie care a zburat peste Atlantic.  

Sorin Negru,

Paul Wilkinson, din St Annes, Lancashire, singur în avionul Jet2

[Sursa foto: ladbible.com]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Turistul s-a prezentat la poarta aeroportului pentru a descoperi că era singurul pasager la îmbarcare.

Citește și: Când se trece pe sub masă înainte de Paște? Obiceiul din Săptămâna Mare

Potrivit Daily Star, întregul zbor era doar pentru el, echipajul de cabină referindu-se la pasager drept „rege” pe toată durata zborului.

Citește și: „The Super Mario Bros”, în topul spectatorilor. Filmul are încasări record

„A fost ca și cum aș fi cu propriul meu jet privat", a postat pasagerul-rege pe Facebook.

"Am crezut că zborul a fost anulat" 

Paul Wilkinson, din St Annes, Lancashire, zbura la Belfast din Faro, Portugalia, pe 30 martie și a spus că inițial a intrat în panică după ce a ajuns la poarta sa și nu a văzut alți oameni.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

După ce a întrebat dacă zborul a fost anulat sau întârziat, Paul a fost informat că el este de fapt singurul pasager al zborului.

Paul, în vârstă de 65 de ani, a spus: „A fost ca și cum aș fi cu propriul meu jet privat. Cineva mi-a spus că un avion privat costa aproximativ 28.000 de lire sterline și probabil că nu se va mai întâmpla asta niciodată”.

"Nu era nimeni la poartă, ceea ce, credeam eu, era ciudat. Am vorbit cu stewardesele care așteptau să ia pașapoartele și mi-au spus 'Domnule Paul, ești VIP astăzi. Zbori pe cont propriu'", a mai relatat pasagerul unic.

„Îmi venea să râd. Credeam că am întârziat sau am ajuns prea devreme. Mă tot gândeam că vor spune că zborul meu a fost anulat".

Citește și: Ce s-a întâmplat cu Alexandru, tânărul lovit de Monica Odagiu, cu doar o oră înainte. Acesta a avut nevoie de salvare

„La controlul pașapoartelor nu le venea să creadă că am fost singurul care cobora din avion, trei dintre ei mi-au controlat pașaportul, unul l-a verificat și unul l-a ștampilat, totul a fost cu multe resurse pentru un singur pasager”.

Un purtător de cuvânt al Jet2 a declarat: „Suntem încântați că domnul Wilkinson a putut experimenta serviciul nostru pentru clienți premiat într-un adevărat stil VIP. Zborul nostru de plecare către Faro de la Belfast International a fost deosebit de ocupat, cu o mulțime de turiști fericiți care se îndreptau spre soarele portughez."

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI