Suntem pe Drumul Judetean 240 Certesti-Ghidiceni. Teoretic, judetean, ca practic e o mocirla de la cap la coada!

Chiar daca pare greu de crezut, aceasta nu este o orezarie, ci este un drum judetean. Ca sa traversezi aceasta portiune, fie iti trebuie barca, fie cizme de cauciuc.


 
Putin daca bate vantul, ai senzatia c-ai nimerit pe litoral, nu pe un drum judetean de pe harta Romaniei! Prin marea balta a Galatiului, trec zilnic- cu emotii- sute de soferi!
 
-Numai cat nu mi-a intrat apa in masina. Erau baltile astea pline pana sus. Numai gropi, una langa alta, n-ai pe unde sa treci, n-ai cum sa ocolesti.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: O filmare din Coreea de Nord arată ce pățesc niște fete care au fost prinse uitându-se la filme sud-coreene. Imaginile au provocat șoc- antena3.ro


 
Unde sunt gropi, apa are si 30 de centimetri! Numai cei cu masini inalte se incumeta sa treaca... Ceilalti fac un ocol de zeci de kilometri!

-De cand ma stiu eu, de 27 de ani, tot asa este.

Nu s-a intervenit deloc. Doar cu niste piatra, la insistentele noastre, dar s-a facut tipic romaneste, ca pe ulita.

Cand nu ploua si se umple de apa, drumul e oricum ciuruit de hartoape! Locuitorii celor doua comune au ajuns sa mearga mai des la mecanic, decat la doctor!
 
- De cate ori treceti pe drumul acesta? De doua ori pe saptamana.

Si o data pe luna ajungeti in service? Exact. De fiecare data cand ploua, asa se intampla aici.
 
De ani de zile, la fel e, uitati de autoritati! Anul acesta insa, ca niciodata, drumul judetean 240 este trecut pe lista celor care vor fi asfaltate.
 
 Aurel Parvu- viceprimar comuna Ghidigeni: Sunt promisiuni, ca de fiecare data. Anul trecut s-a intervenit cu un pic de piatra, s-a facut un pic de rigole de pamant. Cand ploua, se umplu si cantitatea de apa ajunge pe drumul judetean.
 
Portiunea de drum care trebuie astfaltata are o lungime de doar 4 km.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si