Close sidebar
Close sidebar

Am găsit-o pe mama din Satu Mare care și-a scos copilul la vânzare cu 10.000 de euro pe internet! "Nu am loc de muncă. Am datorii."

Am reușit să stăm de vorbă cu femeia care a decis să își scoată copilul la vânzare pe net, iar declarațiile date de ea sunt extrem de ciudate.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

O mamă din Satu Mare a reușit să șocheze opinia publică după ce într-un grup din Satu Mare a apărut o postare prin care ea spunea că vrea să își vândă efectiv propriul copil încă nenăscut.

Citeste si: O femeie a ținut timp de 20 de ani în pod o comoară. Cadoul primit de la mătușa ei valorează o avere

Nu a vrut să o facă gratis, ci contra sumei de 10.000 de euro. A primit și o ofertă în acest sens și probabil ar fi acceptat-o dacă nu se afla de intenția ei. Imediat pe fir au intrat cei de la Protecția Copilului, dar și presa, iar lucrurile s-au schimbat.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Reporterii de la Știrile Kanal D au mers acasă la femeie cu pricina și au stat de vorbă cu ea pentru a afla ce a gândit în momentul în care a luat această decizie radicală.

Mama și-a schimbat declarațiile

Speriată la vederea televiziunii, mama și-a schimbat declarația, dar tot a susținut că și-ar da copilul, dar spre adopție, nu spre vânzare.

Citeste si: Cadou de POLITICIAN! Claudiu Manda și Olguța Vasilescu și-au luat o casă boierească în centrul Craiovei! Conacul are sală de cinema, finisaje cu aur și cristale! Locuința a costat o AVERE!

"Eu nu aș da copilul ăsta nici pentru 10.000 de euro. Asta am scris. Eu am zis că aș da copilul doar în adopție. Oamenii cred ce cred.

Eu n-am știut ce fac în acele momente. Eu l-aș da, cu hârtie, prin adopție. Nu vreau să se creadă că am inimă de mamă care vinde copilul cu bani. Eu am trei copii și îl aștept pe al patrulea, un băiat. Copilul e sănătos. Eu nu am loc de muncă, am și datorii la bancă. E greu. Am doar alocațiile copiilor.", ne-a declarat femeia.

Ce spun autoritățile

Cei de la Protecția Copilului au luat deja primele măsuri și au oferit declarații în acest sens. "Noi ne-am autosesizat și am stat de vorbă cu mama copilului. Am realizat că această femeie are nevoie de consiliere și urmează să i-o acordăm, iar dacă se va impune vom recurge și la scoaterea copilului din sânul familiei", au spus autoritățile.

Citeste si: Constantin are 29 de ani și de 12 ani trăiește o dramă! Afecțiunea care îl macină zi de zi! "Arăt ca un monstru! Am nevoie de ajutor"

Mai multe detalii despre acest subiect vezi diseară în jurnalul Știrilor Kanal D de la ora 19:00

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI