La 76 de ani, fostul premier și președinte al României are parte de o bătrânețe liniștită și confortabilă din punct de vedere financiar. Nicolae Văcăroiu a fost președintele Senatului, prim-ministru (1992-1996) și a ajuns pentru o lună chiar președintele interimar al României, în primăvara lui 2007, când Traian Băsescu a fost suspendat din funcție. 

Citeste si: Cum se îmbăta Ion Iliescu în tinerețe, la Moscova: ”Vodca și lichiorul de trandafiri m-au făcut praf!”

Numit în octombrie 2008 ca președinte al Curții de Conturi, funcție retribuită cu un salariu lunar de 11100 lei, la care se adăuga și o pensie lunară de 3100 de lei, Văcăroiu a ieșit la pensie acum trei ani, după ce a fost un personaj definitoriu al spațiului politic autohton de după 1990.

Imagini în premieră cu vila lui Nicolae Văcăroiu

La capitolul imobiliare, Văcăroiu are o locuință închiriată de la RA-APPS, în București, dar și un apartament la Poiana Țapului, pe Valea Prahovei. Cel mai mult timp însă îl petrece la vila familiei din Ștefănești, la 7 kilometri de Pitești, un adevărat palat cu o suprafață de 600 de metri pătrați.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Unde se află vila

Amplasată pe o culme, într-o zonă relativ izolată, vila a fost trecută acum câțiva ani pe numele soției, iar lucrările au fost definitivate în timp, imobilul beneficiind de o priveliște superbă, de liniște și de vecini cu stare.

Vila familiei Văcăroiu are două etaje, o grădină cochetă și este înconjurată de pădure. Vecinii au o părere foarte bună despre fostul deminitar, care s-a integrat rapid în peisaj.

”Sunt niște oameni de ispravă, nu sunt cu nasul pe sus. Poți să vorbești cu ei, iar domnul Văcăroiu este chiar un om glumeț și la locul lui”, ne-a declarat un vecin al fostul prim-ministru al României. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si