“Muncim aici, dar sunt si ghicitoare pe bat! Am ghicit ca o sa muncesc”, spune o femeie.

Si primarul Marius Caraveteanu este multumit de munca depusa de persoanele care primesc ajutor social. Edilul a declarat ca din 175 de persoane inscrise in acest program, un singur caz a solicitat scutire medicala.

Citeste si: “Ciprian a venit in Anglia in speranta unui viitor mai bun, dar moartea i-a spulberat visele!” Mesajul sfasietor al fratelui tanarului mort in accidentul din Marea Britanie – Parintii sai sunt distrusi, nu au bani sa repatrieze trupul lui Ciprian

“Scutit pe considerente medicale am unul singur, din 174 de cazuri. Beneficiarii chiar muncesc pentru aceasta suma de bani.”

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

O situatie mai putin fericita este in Targoviste, unde, beneficiarii de ajutor social s-au inghesuit pentru a-si procura scutiri medicale, refuzand sa munceasca.

“Nu e frumos, noi n-am luat scutiri niciodata, am venit la munca, adica i-au banii degeaba? Am venit la munca de cate ori ne-a chemat”, spune un asistat social din Racari, pentru stirileprotv.ro.

Oamenii legii din Targoviste au deschis o ancheta pentru a stabili daca asistatii scutiti medical din oras au sau nu nevoie cu adevarat de scutirile medicale.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si