Close sidebar
Close sidebar

"Am murit pe masa de operație, iar ce am văzut apoi e foarte diferit de ce spune biserica". Experiența tulburătoare a unei avocate care a trecut prin moarte clinică

Nanci Danison a experimentat moartea clinică, în timpul unei operații chirurgicale. Avocata spune că tot ceea ce a văzut în timpul experienței sale "e foarte diferit de ceea ce spune biserica".  

Sorin Negru,

Nanci Danison a experimentat moartea clinică

[Sursa foto: Captură YouTube]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Nanci Danison, o avocată din Ohio, SUA, spune că a trecut printr-o experiență unică pe masa de operație, care i-a reafirmat credința în Divinitate.

Citește și: Viața bate filmul! Povestea unui fost luptător MMA care a înviat din morți, la 40 de minute după ce a fost declarat decedat: ”Am cunoscut ce înseamnă să treci în neființă”. Tânărul a făcut 10 stopuri cardiace

Femeia a experimentat moartea clinică în timpul unei operații chirurgicale, în urmă cu 30 de ani.

"Am murit pe masa de operație. Ce am văzut apoi e foarte diferit de ce spune biserica", este mărturia americancei, potrivit  Daily Mail.

Nanci Danison era suspectată de cancer la sân și se afla pe masa de operație, așteptând o biopsie pentru a confirma diagnosticul.

Citeste si: A murit sub privirile nepoților săi. Un bărbat și-a pierdut viața după ce căruța în care se afla a fost spulberată de o mașină pe un drum din Brașov. Unul din nepoți se află în stare gravă- kanald.ro

Citeste si: Doliu uriaș! A murit actorul din „Liceenii”. Anunțul trist a fost făcut de Teatrul Național din București- wowbiz.ro

Citeste si: O femeie spune că a slăbit 72 de kilograme în 2 ani apelând la două trucuri simple, dar esențiale- antena3.ro

Femeia din Ohio, ajunsă acum la vârsta de 74 de ani, a suferit o reacție fatală la anestezic.

Ea a declarat pentru DailyMail: „Moartea corpului meu în 1994 a schimbat totul. Inima mea a trecut de la bate mult prea repede la a nu mai bate deloc".

Nanci Danison a experimentat moartea clinică

[Sursa foto: Captură YouTube]

Nanci Danison, pe atunci avocată în domeniul sănătății, s-a descris ca fiind o „căutător de adevăr” – și spune că experiența ei cu privire la viața de apoi s-a concentrat pe „obținerea de răspunsuri”, în același mod în care a făcut-o în meseria ei de avocat.

Ce a văzut în timpul morții clinice

„Nu aveam idee că corpul meu fusese declarat mort. Nu mi-am pierdut nicio secundă starea de conștientizare în timpul morții corpului meu. Am fost conștientă pe tot parcursul experienței și îmi amintesc totul”, spune femeia.

Danison a povestit că s-a întâlnit cu prieteni care muriseră anterior, dar sub forma unor „ființe de lumină”, și și-a amintit nu numai viața ei, ci și alte sute sau mii de vieți fizice anterioare.

Ea a absorbit pe loc o istorie „de tip documentar” a Pământului, arătând cum s-au dezvoltat religiile.

„Religia mea mă învățase informații eronate despre viață, moarte, Dumnezeu și viața de apoi”, consideră avocata din Ohio. 

Citeste si: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”- kfetele.ro

Citeste si: Noi imagini cu Bruce Willis publicate de fiica lui, Scout: "Pare confuz și umflat la față"- radioimpuls.ro

Citeste si: O femeie spune că a slăbit 72 de kilograme în 2 ani apelând la două trucuri simple, dar esențiale- antena3.ro

„Am intrat în Lumină, am fost complet pătrunsă de iubire necondiționată, fericire și acceptare. Mi-am unit literalmente energia și ființa cu cele cinci ființe de lumină prietene ale mele, astfel încât să pot experimenta viețile lor fizice.”, a povestit femeia.

„Ne-am deplasat apoi prin câmpul energetic pe care eu îl numesc Sursă, iar alții îl numesc Dumnezeu, Yahweh, Allah, Creatorul etc. În timp ce mă aflam mai adânc în câmpul energetic al fenomenului Sursă, am urmărit crearea universului nostru, în timp ce sensul și scopul vieții mi-au fost explicate chiar de Sursă”, a continuat ea.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI