Close sidebar
Close sidebar

"Am sfarmat sticla, au iesit toti si gata"! 11 pasageri dintr-un microbuz care s-a rasturnat s-au salvat ca prin minune - Oamenii mergeau la Chisinau

Un microbuz cu 11 persoane la bord s-a rasturnat in sant intr-o comuna din Vaslui. De vina ar fi soferul automobilului, care nu ar fi adaptat viteza la conditiile de meteo. Doar o minune a facut ca pasagerii sa scape cu rani usoare in urma accidentului.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Microbuzul cu 11 persoane  la bord  mergea in Republica Moldova. La  un moment dat  insa in localitatea Cretesti,  din judetul Vaslui, soferul a pierdut controlul volanului  si  microbuzul s-a rasturnat in sant.

Imediat la  locul accidentului au ajuns politistii si salvatorii.

Eduard Popica, prefectul Judetului Vaslui: era un microbuz cu cetateni din Rep Moldova, in numar de 11.  Niciunul nu a fost ranit, o singura persoana a necesitat interventii minore.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Desi au scapat cu rani usoare, atat pasagerii cat si soferul au tras o sperietura sora cu moartea. Calatorii  dormeau in momentul  producerii accidentului iar cand s-au trezit unii peste altii, de frica au spart geamurile pentru a iesi cat mai repede din microbuz.

-Am sfarmat sticla, au iesit toti si gata. Oamenii erau bine? Da, da. Unde mergeati? la Chisinau. V-ati speriat ?Da!

Eduard Popica, prefectul Judetului Vaslui: din cate se pare  accidentul s-a produs pe fondul neadaptarii vitezei la conditiile meteo.

Pentru ca nu au necesitat ingrijiri medicale, pasagerii si-au continuat  drumul cu ajutorul soferilor care se indreptau si ei catre Republica Moldova. Traficul in zona a fost ingreunat, iar vreme de cateva zeci de minute s-a circulat pe o singura banda.
 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI