Una dintre fetele audiate în dosarul lui Vlad Pascu, prietenă cu acesta, le-a mărturisit anchetatorilor ce s-ar fi întâmplat în spatele ușilor închise. Tânăra a povestit că știa de la tânăr că mama acestuia i-ar fi dat pastile.

De asemenea, femeia ar fi amenințat-o pe tânără cu presa, ca să nu îi denunțe fiul și ar fi sfătuit-o să nu meargă la audieri și să motiveze absența printr-o adeverință medicală.

„Din cercetări a rezultat faptul că, în mod conștient și deliberat, inculpata a exercitat presiuni de natură să constrângă moral o persoană, pentru a o determina să nu dea declarații de martor sau să facă declarații mincinoase, într-o cauză instrumentată de către DIICOT – Serviciul Teritorial Constanța privind infracțiunile de deținere, fără drept, de droguri de risc, în vederea consumului propriu”, potrivit DIICOT.

Citește și: VIDEO- Tatăl lui Vlad Pascu, tânărul care a produs accidentul în 2 Mai, două dosare penale. Bărbatul a intrat cu motocicleta în jurnaliștii prezenți la sediul DIICOT

În cursul zilei de vineri, Vlad Pascu a fost pus sub urmărire penală pentru trafic de droguri de mare risc și pentru că și-a pus casa la dispoziți pentru consum de droguri, potrivit Hotnews.

Două fete ar fi fost amenințate de mama lui Vlad Pascu pentru a nu-l denunța, conform referatului DIICOT

Potrivit referatului DIICOT obținut de Antena3, două tinere ar fi fost amenințate de mama lui Vlad Pascu pentru a nu-l denunța.

Una dintre tinere a mărturisit că, după accidentul de la mare, ar fi primit mai multe mesaje pe WhatsApp de la Miruna Pascu, mama lui Vlad Pascu.

„În vara anului 2020, imediat după ridicarea restricțiilor generate de pandemie, l-am cunoscut pe Vlad Pascu, într-un anturaj din care mai făceau parte Tudor, zis „Maru”, și mai mulți băieți și fete ale căror nume nu mi le amintesc. Știu că la acel moment Vlad Pascu se droga cu mai multe feluri de droguri, respectiv fuma cannabis, trăgea pe nas cocaină, de obicei acasă la Pascu.

Vlad Pascu mi-a dat oxicodonă și o pastilă de metamfetamină. Când am ajuns eu, pe masa din camera lui era pisată mai multă oxicodonă, nu știu cam câte pastile, dar toți am prizat de acolo.

După ce a făcut accidentul mortal de la mare, la sfârșitul lunii august 2023, am primit pe telefonul mobil mai multe mesaje pe WhatsApp de la Miruna Pascu, mama lui Vlad Pascu, prin care aceasta îmi solicita insistent să vorbesc cu ea despre ceva ce are presa și care m-ar expune.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

În ultimul mesaj din data de 31.08.2023, mi-a spus că, dacă nu voi catadicsi să iau legătura cu ea până luni, o să aibă mai multe materiale de dat la presă despre mine. Din acest motiv, pentru că m-am simțit amenințată, împreună cu mama mea, am formulat denunțul la DIICOT”, a mărturisit tânăra, potrivit surselor citate anterior.

„Am spus adevărul. Inclusiv că știam de la Vlad că mama lui îi mai dădea pastile”. Una dintre fetele audiate în dosarul lui Vlad Pascu rupe tăcerea / Ce se precizează în referatul DIICOT

„Am spus adevărul. Inclusiv că știam de la Vlad că mama lui îi mai dădea pastile”. Una dintre fetele audiate în dosarul lui Vlad Pascu rupe tăcerea / Ce se precizează în referatul DIICOT

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: VIDEO- Percheziții la mai mulți tineri, apropiați ai lui Vlad Pascu, care s-ar ocupa cu traficul de substanțe interzise. Mama tânărului, acuzată că ar fi încercat să șantejeze martorii/ Vlad Pascu: „Îmi pare rău”

Martoră: „Am spus adevărul”

„Am spus adevărul, am declarat inclusiv că știam de la Pascu Vlad că mama lui îi mai dădea pastile. Eu am fost la DIICOT- Constanța și am spus adevărul, am declarat inclusiv faptul că știam de la Pascu Vlad că mama lui îi mai dădea pastile. Acest subiect l-am abordat și în discuția cu Pascu Miruna, care s-a făcut că nu e în cunoștință de cauză și că ar fi fost vorba de niște pastile pe care le-ar fi avut ea în casă de pe niște rețete mai vechi de-ale ei și de-ale lui Vlad”, a mai declarat tânăra, potrivit referatului DIICOT.

În dosar se regăsește dialogul dintre una dintre tinerele apropiate de Vlad Pascu și mama acestuia. Femeia ar fi încercat să le convingă să nu-l denunțe pe tânăr.

Miruna Pascu: Nu le zici nimic! Le zici că făceați și voi mișto de ceilalți cum face toată lumea pe net…nu asta făceați de fapt?

Martoră: Aa…adică să neg filmulețele?

Miruna Pascu: Da…că poți să faci mișto, nu-i așa? Păi tu vrei să spui că voi luați nu știu ce c***?...

Martoră: Nu știu, chiar nu știu dacă să mint sau nu. Într-adevăr, în acel videoclip, dacă nu eram sub influență, nu-l făceam niciodată. Până la urmă… că na…

Miruna Pascu: Nu erai sub nimic! Nu trebuie să spui în viața ta așa ceva…draga mea, pentru că nimeni nu poate să spună după un clip.

Martoră: Cum adică?!

Miruna Pascu: Într-un clip poți să fii orice…e ca și cum ai juca teatru, da?

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Miruna Pascu: Serios vorbesc, ia-ți un avocat dacă vrei să mergi pe ideile astea, pentru că iți repet, nu există o declarație a nimănui, decât doar dacă vrei tu să declari, și după o poză pe internet nimeni nu te poate învinui de nimic…nu există probă toxicologică, nu există nimic, înțelegi sau nu înțelegi?

Citește și: EXCLUSIV: Ce este oxicodona, drogul folosit de Vlad Pascu/ Medic: ”O supradoză de oxicodonă poate duce la deces”

Martoră: Și dacă nu merg la Constanța, crezi că mi se poate face ceva?

Miruna Pascu: Daca nu mergi, cel mai bine, poți să spui, ia-ți o adeverință medicală că nu ai putut să ajungi.

Martoră: A… și crezi că...

Miruna Pascu: Că tot ai fost la Dermato, nu poate să-ți dea o hârtie?

Martoră: Mi se poate face… nu, chiar nu știu asta, mi se poate face ceva dacă nu merg?

Miruna Pascu: Nu, nu, poți să spui, trebuie să scoți o adeverință medicală și încă o dată îți spun, eu ajung la București mâine după-amiază și eventual o să aranjez o întâlnire între tine și avocatul lui Vlad, că eu nu pot vorbi, dar avocatul poate, ca să-ți explice niște lucruri clare și eventual poate să vină și mama ta”, a fost dialogul dintre cele două, potrivit surselor menționate anterior.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si