Close sidebar
Close sidebar

"Am văzut scântei. Îi ardea tricoul" Un adolescent de 17 ani, din Iași, s-a ales cu arsuri pe aproape jumătate din corp după ce s-a electrocutat. S-a urcat pe pasarela din gară și a căzut pe un tren

Un adolescent de 17 ani s-a electrocutat după ce s-a urcat pe un pasarela din gară, pentru a face parkour. Tânărul are arsuri grave, pe aproape jumătate din corp, după ce a căzut pe un tren.

Elena Tasca,

Foto swimbol- tânăr electrocutat

[Sursa foto: istockphotos]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un adolescent în vârstă de 17 ani, din Iași, s-a urcat pe o pasarelă din gară ca să facă parkour. Din păcate, tânărul a sfârșit electrocutat, după ce a căzut pe un tren, și are arsuri grave, pe aproape jumătate din suprafața corpului.

Adolescent electrocutat, la Iași, după ce s-a urcat pe pasarela din gară ca să facă parkour

Tragedia s-a petrecut în cursul serii trecute. Un adolescent în vârstă de 17 ani, din Iași, s-a urcat pe pasarela din gară, pentru a face parkour. Din nefericire, tânărul a căzut pe un tren. În cădere, acesta s-a electrocutat în liniile de înaltă tensiune.

Citește și: Drama unui elev premiat, din Iași. Copilul refuză să mai meargă la școală, din cauza abuzurilor din partea colegilor: "Este agresat verbal, umilit, jignit"

Prietenii care îl înșoțeau fac mărturii șocante. Tricoul adolescentului ar fi luat foc, iar în agonia sa, tânărul striga la oameni ca să sune la 112.

Din greşeală l-a electrocutat sau s-a atins cu mâna de sârme. Am văzut scântei şi m-am dat într-o parte. El era în picioare, a căzut pe vagon şi îi ardea tricoul. Striga sunaţi salvarea şi oamenii de pe pasarelă au sunat salvarea a declarat unul dintre prietenii adolescentului.

Citeste si: Dan Negru a anunțat moartea celui care i-a fost „tată” în viața profesională. Dodo Munteanu a fost șeful lui la Radio Televiziunea Română în anii '90- kanald.ro

Citeste si: Culiță Sterp, accident înainte de nunta fratelui său! Daniela iliescu a filmat tot- wowbiz.ro

Citeste si: O femeie de pe OnlyFans și-a amenințat un abonat că îi va spune soției că se uită la ea. Povestea s-a încheiat într-un mod neșteptat- antena3.ro

Cei care îl însoțeau i-au dat veste cruntă tatălui acestuia. Într-un suflet, bărbatul s-a dus la locul faptei, pentru a-și ajuta copilul.

Citește și: Ultima discuție dintre milionarul Ioan Crișan și fiica sa, acuzată de procurori că a comandat detonarea mașinii tatălui. Dezvăluiri bombă din dosar

M-a sunat de pe telefonul lui cineva, nu ştiu cine. Mi-a zis că s-a curentat de pe un vagon,   a declarat tatăl bărbatului.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje. Adolescentul a fost preluat și transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Tânărul prezintă arsuri grave pe aproape jumătate din suprafața corpului.

În urma evaluării medicale la faţa locului, a fost transportată la spital cu arsuri de gradul II și III pe aproximativ 45% din suprafața corpului a declarat un reprezentat ISU Iași.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI