Close sidebar
Close sidebar

"Am vrut doar să-l sperii". Un tată și-a ucis fiul din greșeală cu o sabie de samurai

Un tată care își creștea singur copilul a făcut o greșeală fatală în timp ce încerca să-l facă pe fiul său să înțeleagă că trebuie să învețe mai mult. Enervarea de o secundă l-a costat viața copilului de 13 ani.

Sorin Negru,

Sabia de samurai, folosita pentru pedepsirea fiului

[Sursa foto: SMPC.com]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un tată din sud-vestul Chinei a vrut să-și motiveze fiul de 13 ani să învețe mai bine la școală, dar a făcut un gest inexplicabil care a dus la uciderea fiului său.

Gest fatal cu sabia de samurai 

Tatăl criminal a fost condamnat la 12 ani de închisoare după ce și-a înjunghiat copilul din greșeală, potrivit South China Morning Post.

Citește și: Incident scandalos în Capitală! O tânără, mamă a doi copii, a jefuit o sală de jocuri de noroc cu un spray de gândaci

Un tribunal din Mianyang, provincia Sichuan, a constatat că Yang Junming a folosit o sabie de samurai japonez pentru a-și lovi fiul de 13 ani, care a fost trimis imediat la spital, dar a murit după ce a pierdut prea mult sânge, a informat Sichuan TV.

Tatăl s-a enervat după ce a aflat notele fiului său

Atacul mortal a avut loc după ce tatăl a avut o ședință online cu profesorul fiului său.

La întâlnire, lui Yang i s-a spus că performanța fiului său la școală a fost slabă.

Citește și: Un român a fost împușcat într-un bar din Italia. Care este motivul din spatele gestului făcut de un italian gelos

Potrivit declarației din instanță, tatăl a aflat de la profesor că fiul său a avut note mici la școală și a primit un punctaj de 18 din 100 la un test de educație fizică.

După întâlnire, Yang și-a confruntat fiul, acuzându-l că „este prea leneș și nu studiază din greu”.

„Am făcut cel mai rău lucru din cea mai bună motivație"

Potrivit lui Yang, fiul său a răspuns: „Întotdeauna mă acuzi că nu sunt sârguincios, dar deja am studiat destul de mult”.

„Am devenit atât de furios încât am luat o sabie de samurai japonez și am făcut un pas înainte pentru a-l pedepsi”, a mărturisit tatăl în fața instanței.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Dintr-o mișcare greșită, băiatul a fost tăiat de sabie în zona abdomenului, lăsând o rană de 10 cm lungime.

Citește și: O tânără de 22 de ani care a fost dată dispărută, găsită îngropată sub casa în care locuia cu iubitul și cei doi copii

Yang a spus că a chemat imediat o ambulanță care a sosit 10 minute mai târziu. Băiatul a fost trimis la un spital din apropiere.

Cu toate acestea, în ciuda a două ore de intervenție chirurgicală de urgență, medicii nu au mai putut să-l salveze pe minor.

Tatăl a spus că a cumpărat sabia de la un magazin online, fiind interesat să colecționeze arme de samurai.

Medicii nu au mai putut să-l salveze pe copil

[Sursa foto: SMPC.com]

„Am vrut doar să-l sperii”, le-a spus Yang poliției după arestare.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani își pierde viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

„Am făcut cel mai rău lucru din cea mai bună motivație", sunt cuvintele tatălui înainte de a-și primi sentința.

"Cum să folosești o sabie ca să sperii un copil?"

Yang și mama băiatului au divorțat în urmă cu câțiva ani. El și-a crescut singur copilul după divorț, a spus bărbatul instanței.

Examenele criminalistice au constatat că băiatul avea alte răni mai vechi, dezvăluind că a fost bătut de mai multe ori înainte de finalul tragic.

Citește și: Adriana a salvat o fetiță de la înec înainte să-și pună capăt zilelor. Detalii cutremurătoare despre eleva de 14 ani umilită la școală

Cazul a atras critici pe scară largă la adresa tatălui pe rețelele sociale.

„Să folosești o sabie de samurai japoneză pentru a speria un copil? Este ceva în neregulă cu mintea acestui tip”, a scris un comentator pe Weebo.  

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI