Polițiștii au audiat până acum peste 20 de tineri, în cazul fetei de 14 ani, împușcată în față de un tânăr de 18 ani cu un pistol de airsoft. 

Acesta a declarat că vrut doar să o intimideze. Cei doi tineri sunt prieteni și fac parte din același grup.  

Declarațiile tânărului de 18 ani

„Eram în mașină cu prietenii mei și am intrat în conflict cu această fată, urmând ca după să o intimidez, dar nu neapărat să o rănesc, nu a fost intenția să o rănesc cu acel pistol. Eu am vrut doar să o intimidez... și am tras cu acel pistol, dar nu a fost cu intenția să o lovesc.”, a spus tânărul.  

Citește și: O adolescentă a fost împușcată în față cu un pistol de tip airsoft

„S-a prezentat la camera de gardă primiri urgențe chirurgie o minoră de 14 ani ce prezenta o plagă punctiformă arcadă sprincenoasă dreapta prin împușcare cu pistol tip airsoft. I s-au acordat îngrijiri la fața locului și nu a necesitat internare.”, a declarat Alexandru Boteanu, purtător de cuvânt Spitalul Râmnicu Sărat. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„Expunerea lor în spațiul public poate genera o stare de temere și, în funcție de incidentele care s-ar putea produce, utilizatorii ar putea să răspundă penal pentru diferite infracțiuni.”, a spus Anna Marie Vrapciu, purtător de cuvânt IPJ Buzău. 

Citește și: VIDEO- Un necunoscut a tras cu arma de la balcon, la întâmplare, într-o maşină care aştepta la semafor

Un necunoscut a tras cu arma de la balcon, la întâmplare, într-o maşină care aştepta la semafor

Incident șocant, acum două seri, la Baia Mare. Cineva de la balcon a tras cu arma într-un autoturism aflat la semafor.

Incidentul s-a petrecut în zona Pieței Revoluției din municipiu. În maşină se aflau doi tineri, care au scăpat doar cu o sperietură zdravănă. În aceste momente nu se cunoaște identitatea atacatorului și nici motivul pentru care a tras înspre autoturism.

Citește și:  Dosar penal pe numele unui tânăr care a adus în ţară un pistol pe care nu l-a declarat şi a folosit arma fără să aibă permis

Mai multe echipaje de poliție au ajuns la fața locului, împreună cu criminaliștii. Arma folosită a fost una de tip air-soft cu bile, iar focul a fost tras din unul dintre blocurile din zona intersecţiei.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si