Amalia Năstase este mama a trei copii de vârste diferite care a reușit să treacă mereu prin greutățile vieții cu ajutorul familiei sale.

Care sunt provocările sale zilnice ne spune chiar ea.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Amalia Năstase este un exemplu de mamă fericită și o femeie împlinită. Mereu a fost în atenția publicului, inclusiv cu subiecte din viața privată, dar doamna Amalia, așa cum este cunoscută în mediul online, nu s-a îndepărtat de la obiectivul său de a avea o familie frumoasă și numeroasă.

"De mică eram cu toate păpușile din cartier, cu toți copiii mici, aveam eu grijă de ei. Deci eram de mult setată că eu trebuie să am o familie mare, cu mulți copii. Aș mai făcut copii dacă aveam bani să îi trimit la cele mai bune școli" a mărturisit Amalia Năstase.

"Nu mi-am văzut niciodată viața fără copii. Încă o dată îi mulțumesc lui Dumnezeu că a fost posibil. Nu tot timpul e posibil, și eu sunt o fericită din acest motiv, pentru că am niște copii buni", a completat ea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si