Femeia în vârstă de 52 de ani și-a uimit fanii când a apărut într-o fotografie îmbrăcată într-un bikini negru în timp ce făcea un duș în aer liber în vacanță. Poza cu spatele în aer liber a Amandei a stârnit reacții din partea fostului kickboxer, Andrew Tate în vârstă de 36 de ani, care se află în prezent în arest la domiciliu în București, împreună cu fratele său Tristan Tate, din cauza unor acuzații de trafic de persoane.

”Nu este nevoie de această postare”

El a răspuns la poza ei pe Twitter, spunând: "Ești soție și mamă și ai depășit cu mult vârsta adolescenței. Nu este nevoie de această postare".

Citește și: Andrew Tate vrea să îl antreneze pe Elon Musk pentru lupta MMA cu Mark Zuckerberg

Amanda Holden

Amanda Holden

[Sursa foto: Amanda Holden - Instagram]


Amanda încă nu a răspuns public la insulte. În schimb, ea și-a continuat escapada romantică alături de soțul ei, Chris Hughes. Este puțin probabil ca judecătoarea BGT să fie descurajată să-și țină urmăritorii la curent cu instantanee sexy. Amanda a fost numai un zâmbet în timp ce a purtat un bikini albastru la începutul săptămânii și apoi a rămas fără sutien într-o rochie de culoare verde-vișinie pentru o plimbare cu barca noaptea târziu.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Amanda Holden

Amanda Holden

[Sursa foto: Amanda Holden - Instagram]


Personalitatea TV s-a urcat la bordul unui iaht, unde și-a arătat bronzul auriu și silueta incredibilă într-un bikini cu șnur albastru deschis. Amanda și-a aranjat părul într-un coc și s-a bucurat de o baie pe o plajă exotică.  Între timp, controversata vedetă de pe rețelele de socializare, Andrew a petrecut cinci luni în arest la domiciliu, fiind acuzat de viol.

Andrew și Tristan Tate sunt în arest la domiciliu

Conform legislației românești, traficul de adulți este pasibil de o pedeapsă de până la 10 ani de închisoare. Dar se înțelege că procesul se așteaptă să dureze mai mulți ani. Tate și-a câștigat inițial faima după o apariție de scurtă durată în emisiunea Big Brother. El a fost eliminat din reality show după ce au apărut în mediul online presupuse imagini în care bătea o femeie.

Citește și: Andrew și Tristan Tate vor fi trimiși în judecată. Care sunt faptele pentru care sunt acuzați

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Andrew și Tristan Tate

Andrew și Tristan Tate

[Sursa foto: Andrew Tate - Instragram]


Tate și-a construit apoi o imagine care să atragă adolescenții, creând un imperiu online care l-a făcut să devină una dintre cele mai căutate persoane pe Google. Prezentându-se ca fiind un exemplu de urmat în viață, o mare parte din conținut este considerat extrem de sexist și este considerat ca promovând violența împotriva femeilor.

Influența sa a avut o răspândire îngrijorătoare în rândul tinerilor bărbați, un parlamentar britanic afirmând că "spală creierul" copiilor. Atât Tate, cât și fratele său au negat acuzațiile aduse împotriva lor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si