Ies la iveală noi detalii din dosarul asasinatului cu bombă de la Arad din mai 2021, când omul de afaceri Ioan Crișan a sărit în aer în propria mașină de lux, în parcarea unui supermarket din oraș.

Citește și: Ultima discuție dintre milionarul Ioan Crișan și fiica sa, acuzată de procurori că a comandat detonarea mașinii tatălui. Dezvăluiri bombă din dosar

Laura Crișan, fiica milionarului arădean, este acuzată de procurori că ar fi "creierul" din spatele crimei în stil mafiot.

Procurorii au invocat o serie de motive adiacente care ar suține probele centrale din dosarul crimei din 29 mai 2021. Între acestea și tensiunile existente între milionar și fiica sa.

Martorii au relatat existența unui conflict verbal între victimă și fiica sa cu câteva săptămâni înaintea evenimentului din 29 mai 2021.

"Tensiunile dintre victimă și fiica sa, coroborate cu modul în care acestea erau resimțite și gestionate de inculpată sunt intense" și procurorii consideră că pot fi relevante în analiza expusă judecătorilor.

Relația extraconjugală a milionarului Ioan Crișan, invocată de procurori

"Trebuie menționată totodată relația extraconjugală pe care victima a avut o timp de aproape 20 de ani cu X, director în cadrul firmelor victimei, notorie în anturajul susnumiților, cunoscută și aparent acceptată de soție și fiică", se spune în referatul Parchetului de pe lângă ÎCCJ.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Efectul cafelei, vinului și ciocolatei asupra creierului. Ce spune medicul Leon Dănăilă- antena3.ro

Citeste si: Explozibilul care l-a ucis pe Ioan Crișan era militar. Frizerul care ar confecționat detonatorul a dat informații prețioase- wowbiz.ro

Potrivit procurorilor, soția lui Ioan Crișan tinde să minimizeze natura și caracterul relației extraconjugale a victimei în declarațiile din audierile oficiale.

"Am cunoștință că între soțul meu și X au existat niște legături amoroase în urmă cu aproximativ 15-20 de ani, moment la care am avut discuții pe această temă, însă de atunci nu știu dacă între cei doi au mai exista vreo legătură deoarece nu m-a interesat acest

subiect, dar nici soțul meu nu mi-a mai dat motive despre această problemă. Cunoaște și fiica mea această realitate", a declarat soția lui Ioan Crișan.

Presa locală a scris de-a lungul anilor că amanta afaceristului era contabila firmelor acestuia, ulterior director executiv în companie.

Femeia în vârstă de 56 de ani a fost audiată în fața organelor de cercetare penală, mai ales că, autovehicul afaceristului era trecut pe numele surorii amantei.

Laura Crișan, deranjată de relația extraconjugală a tatălui ei 

Potrivit referatului depus în instanță, "victima avea o relație foarte strânsă cu X, aceasta ar fi de notorietate în anturaj, cei doi petrecând ocazional weekendul de la casa de vacanță a victimei".

O martoră în dosar spune că mama Laurei a ales probabil varianta confortabilă de a accepta într-o oarecare măsură relația paralelă a lui Ioan Crișan, dar "Laura era mai frustrată în legătură cu acest subiect".

"Ioan Crișan știa însă să gestioneze supărările acesteia, îi mai cumpăra Laurei un cadou ceva și rezolva temporar situația relația dificilă dintre victimă și fiică", mai spune martora sub protecția anonimatului.

Ioan Crișan preocupat în ultimii ani de viitorul afacerilor sale în contextul în care era nemulțumit de faptul că nu se putea baza pe fiica sa în vederea preluării conducerii firmelor sale, mai arată procurorii în referat.

Citeste si: Veste proastă pentru gospodinele care au centrală termică și stau la casă. Ce modificări se anunță?- kfetele.ro

Citeste si: Trupa Morandi revine! Randi și-a surprins fanii cu promisiune de zile mari: ”Sunt 100% încrezător că o să depășim orice limită”- radioimpuls.ro

Citeste si: O femeie de pe OnlyFans și-a amenințat un abonat că îi va spune soției că se uită la ea. Povestea s-a încheiat într-un mod neșteptat- antena3.ro

Laura Crișan, deranjată de relația extraconjugală a tatălui ei 

Laura Crișan, deranjată de relația extraconjugală a tatălui ei 

[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

"Procurorii s-au rezumat la a construi profilul unei femei răsfățate și cheltuitoare și atât"

Curtea de Apel București a respins cererea procurorilor cu privire la arestarea preventivă a celor trei principali suspecți reținuți miercuri în cazul exploziei cu bombă din 2021 de la Arad: Laura Crișan, Horodinca Adrian Bogdan și Bulbuc Sebastian.

Toți trei au fost lăsați liberi, judecătorul de drepturi și libertăți considerând că nu există probe împotriva acestora astfel încât să fie aplicată vreo măsură preventivă

„Probele” împotriva fiicei victimei pe care le-au putut dovedi anchetatorii sunt halucinante, scriu jurnaliștii de la Criticarad.ro

"De fapt, s-au rezumat la a-i construi profilul unei femei răsfățate și cheltuitoare și cam atât. Or, astea nu sunt infracțiuni mai ales atunci când banii de care dispui după bunul plac sunt proveniți din surse legale. Mai mult, în afară de scenarii conturate în baza declarațiilor martorilor, nu a putut fi stabilit nici adevăratul mobil al asasinatului", arată sursa citată. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si