Barbatul, care este agent de politie la Brigada Rutiera, si-a recunoscut faptele, el fiind acum anchetat. Numele politistului a fost dat publicitatii.

Este vorba despre Eugen Stan, un barbat de 45 de ani, care lucreaza la Brigada Rutiera din 2010. Potrivit unor informatii din ancheta, Stan este divortat, el avand doi copii.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: „Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea- wowbiz.ro

Mai exact, Eugen Stan, care locuieste in Magurele, a divortat in februarie 2016, atunci cand magistratii au desfacut casatoria incheiata in 1994, pe cale amiabila.

Eugen Stan si femeia care ii statuse alaturi 22 de ani au impartit totul de comun acord, la mediere, iar fosta sotie a solicitat la acel moment pastrarea numelui de familie al fostului sot.
Intre timp, politistul s-a mutat intr-un apartament dintr-un bloc nou tot in Magurele, unde se pare ca locuieste cu noua sa iubita.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si