Close sidebar
Close sidebar

Amanunte ingrozitoare despre modul in care tanarul din Bihor si-a ucis cu bestialitate prietenul! De ce calaul si-a dezbracat victima dupa ce a ucis-o

Ies la iveală aănunte şocante ale teribilei crime din Bihor. Tânărul acuzat de o crimă sângeroasă şi-ar fi recunoscut fapta, dând detalii oribile legate de noaptea crimei.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

 
Tânărul de 27 de ani, fiul unui chirurg renumit în oraş, era căutat pentru că şi-ar fi ucis cu bestialitate cel mai bun prieten, un asistent farmacist. După audieri de câteva ore, el fost reţinut săptămâna trecută, scrie wowbiz.ro.
 

Citeste si: Un nou cutremur în această dimineață, în România! Ce magnitudine a avut și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Melania Trump spune că este „mândră” de fotografiile cu ea nud: „De-a lungul istoriei artiști au venerat corpul uman”- antena3.ro

 

Tânărul a fost găsit de poliţiştii de la Transporturi Feroviare în gara din Timişoara. Căuta după chiştoace prin coşurile de gunoi de pe peron. Tânărul ar fi recunoscut că şi-a ucis prietenul, dar a negat că şi-a premeditat fapta.
”L-am apelat în acea seară pentru a ne întâlni la un grătar pe malul Peţei. Am luat cu mine un ciocan şi o pătură pentru a face acoperiş în caz că plouă”, a spus el. El susţine că nu îşi aminteşte de ce s-au certat, pentru că băuse. “3 litri de bere dimineaţa, 3 litri după-amiaza, plus berea pe care a mai adus-o Radu. A băut şi el, dar fiind mai slab la băutură, s-a îmbătat mai repede şi am intrat în polemici pe diferite teme: bani, serviciu...”
, a povestit tânărul.
 
Autorul crimei spune nu el a fost primul care a lovit, ci Radu, care s-ar fi enervat şi l-ar fi înjurat “necontenit”. “Victima a reuşit să mă lovească, însă nu reţin că m-ar fi lovit tare”, a explicat el, adăugând că a dat la rândul său cu ciocanul. Nu şi-a amintit de câte ori a dat, dar legiştii au stabilit că au fost cel puţin 20 de lovituri în zona capului, inclusiv după ce victima a căzut, acestea provocându-i “un traumatism cranio-cerebral cu zdrobirea părţii anterioare a neuro-craniului şi
eviscerare de masă cerebrală”.
 
Criminalul a pretins însă că a dat “din greşeală”, iar când s-a oprit a observat că-şi stropise pantalonii cu sânge, aşa că şi-a dezbrăcat victima, ca să-i ia hainele. Abia atunci, susţine el, şi-a dat seama ce făcuse. “Am rămas înlemnit când am văzut că victima nu mai mişcă, l-am tras într-un loc mai ferit, uitându-mă să nu fiu observat de cineva, după care am plecat de la locul faptei, luând ciocanul, pe care l-am aruncat într-o pubelă în drum spre casă”, a explicat el.
 
Citeste mai multe AICI. 
 
Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI