Se pare că familia aflase în luna decembrie că micuțul este bolnav și conform unor surse acesta ar fi și motivul pentru care femeia s-a îmbolnăvit de depresie.

Bebeluşul ar fi contractat un virus din spital și acela a fost momentul în care mama Mihaela a căzut în depresie. Ieri, femeia în vârstă de 35 de ani l-a strangulat pe băiețel, după care a vrut să-și taie venele.

Rudele femeii spun, însă, că acesta se afla în depresie post-partum. Mama şi copilul au fost găsiţi, în stare gravă, de tată, un bărbat de 40 ani, după ce se întorsese de la cumpărături cu celălalt fiu al familiei, David.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Ce i-ar fi provocat, de fapt, moartea lui Andrei Versace? Medicii legiști au anunțat rezultatele autopsiei- wowbiz.ro

Medicii n-au mai putut face nimic pentru bebeluș. "Am găsit un copil de opt luni, în stop cardio-respirator, cianozat intens, cineva a spus că este posibil să fie de aproximativ o jumătate de oră, după manevrele de resuscitare am reuşit să obţinem puls, deci are activitate cardiacă, şi acum îl ducem la Spitalul de Pediatrie. Mama merge la Spitalul Judeţean, iar apoi la Spitalul de Psihiatrie pentru că are o depresie post-partum acută.

De obicei, la copii mici şi nou-născuţi, stopul cardio-respirator se produce prin asfixie mecanică. Mama avea venele tăiate, era şocată şi nu a putut să vorbească", a declarat, sâmbătă, dr. Cătălin Ţimpău, medic UPU-SMURD Galaţi.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi, fapta mamei a fost încadrată, după decesul minorului, la omor.

sursa foto: Observator 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si