Ştefan a fost operat sâmbătă, 20 octombrie, de hernie inghinală, într-un spital privat din Capitala. La nici o oră de la intervenţie, băieţelul a fost mutat într-un salon, spun părinţii copilului, care acuză medicii că l-au lăsat pur şi simplu să moară şi nu au intervenit, desi ei au spus tot timpul că Ştefan nu se simte bine.

În momentul în care, după câteva ore de la operaţie, Ştefan a făcut stop cardiac, a fost prea târziu pentru a fi salvat.

Deşi Ştefan a murit sâmbătă seară, după ce familia sunase şi la SMURD, care a intervenit imediat, şi a încercat să-l resusciteze, spitalul a anunţat Parchetul pentru moartea suspectă, abia luni dimineaţă, iar procurorul a cerut autopsia. Pe certificatul de deces scrie clar: şoc hemoragic, hemoragie retroperitoneală. Surse din cadrul INML susţin, conform apropiaţilor familiei băieţelului, că hemoragia ar fi fost provocată de ”ciupirea unui vas de sânge” în timpul intervenţiei chirurgicale.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Pe de altă parte, părinţii îi acuză pe cei de la spitalul privat chiar de crimă. ”Eu spun că a fost chiar crimă. Copilul meu a murit cu zile”, a spus Andreea Duţă, mama lui Ştefan, după ce mai mulţi medici au afirmat că băieţelul ar fi avut şanse la viaţă dacă s-ar fi observant la timp semnele clare ale hemoragiei interne: transpiraţia bundentă, paloarea accentuată şi scăderea tensiunii.

Toate aceste semne au fost anunţate de părinţii lui Ştefan celor din spital, însă li s-a spus că sunt normale după operaţie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si