Ambasada SUA la București a emis în cursul zilei de vineri o alertă de securitate pentru weekendul 11-13 octombrie. Potrivit informațiilor transmise, există o amenințare împotriva instituțiilor religioase, fiind vizate sinagogi și moschei atât din București cât și din restul țării.

Citește și: Ipoteză șocantă în privința atentatului terorist de la Moscova. "Este provocarea serviciilor speciale ale lui Putin"

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: O tânără care și-a comandat de pe Shein o pereche de cizme a găsit în colet un scorpion veninos- antena3.ro

Citeste si: Un militar ucrainean şi-a anunţat dezertarea pe Facebook. Bărbatul a fost arestat și riscă ani grei de închisoare- wowbiz.ro

„Amenințări la adresa instituțiilor religioase pentru weekendul 11-13 octombrie.

Ambasada Statelor Unite ale Americii a fost informată cu privire la amenințări care ar putea viza o sinagogă, un templu sau o moschee din România pentru weekendul 11-13 octombrie. Ambasada îndeamnă cetățenii americani să manifeste prudență sporită în apropierea instituțiilor religioase din România pentru această perioadă.

Măsuri de luat: Exercitați o prudență sporită și luați în considerare evitarea instituțiilor religioase în această perioadă. Păstrați un profil scăzut. Fiți conștienți de împrejurimi. Revizuiți-vă planurile de securitate”, se arată în comunicatul Ambasadei SUA în România.

Citește și: Război Iran-Israel. Avertismentul MAE pentru cetățenii români după atacul cu rachete de vineri seara


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si