Close sidebar
Close sidebar

Ambasada SUA la București, alertă de securitate! Cetățenii sunt avertizați să evite lăcașuri religioase în acest weekend

Ambasada SUA a emis o alertă de securitate vineri, care e valabilă pentru zile de sâmbătă și duminică.

Antonia Cioanca,


DISTRIBUIE
acest articol

Ambasada SUA la București a emis în cursul zilei de vineri o alertă de securitate pentru weekendul 11-13 octombrie. Potrivit informațiilor transmise, există o amenințare împotriva instituțiilor religioase, fiind vizate sinagogi și moschei atât din București cât și din restul țării.

Citește și: Ipoteză șocantă în privința atentatului terorist de la Moscova. "Este provocarea serviciilor speciale ale lui Putin"

Citeste si: Un nou cutremur în această seară, în România! Ce magnitudine a avut și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”- wowbiz.ro

Citeste si: Piciorul unui alpinist dispărut acum 100 de ani a fost găsit pe Everest. Povestea misterioasă a unei expediții cu final tragic- antena3.ro

„Amenințări la adresa instituțiilor religioase pentru weekendul 11-13 octombrie.

Ambasada Statelor Unite ale Americii a fost informată cu privire la amenințări care ar putea viza o sinagogă, un templu sau o moschee din România pentru weekendul 11-13 octombrie.

Ambasada îndeamnă cetățenii americani să manifeste prudență sporită în apropierea instituțiilor religioase din România pentru această perioadă.

Măsuri de luat: Exercitați o prudență sporită și luați în considerare evitarea instituțiilor religioase în această perioadă. Păstrați un profil scăzut. Fiți conștienți de împrejurimi. Revizuiți-vă planurile de securitate”, se arată în comunicatul Ambasadei SUA în România.

Citește și: Război Iran-Israel. Avertismentul MAE pentru cetățenii români după atacul cu rachete de vineri seara

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI