Close sidebar
Close sidebar

O ambulanță care se afla în misiune a fost implicată într-un accident în Galați

O salvare din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță a fost implicată miercuri într-un accident de circulație, în timp ce se afla în municipiul Galați.

Madalina Grigore,

O ambulanță din Galați care se afla în misiune a fost implicată într-un accident.

[Sursa foto: Google]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Potrivit Poliției Județene din Galați, accidentul a avut loc la intersecția a două străzi din oraș

Accident fără victime

În accident au fost implicate o autospecială a Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi, care la momentul accidentului se afla în misiune și avea în acel moment semnalele acustice și luminoase în funcțiune și un autoturism condus de o femeie. Cele două autovehicule au intrat în coliziune de unde a rezultat doar avarierea acestora, fără a fi înregistrate victime. 

Citeste si: Autoritățile așteaptă peste 17.000 de pasageri, miercuri, pe Aeroportul Henri Coandă

Femeia a fost amendată

Femeia care se afla la volanul mașinii a fost sancționată contravențional pentru că nu a acordat prioritate și a primit o amendă de 870 de lei. De asemenea, i-a fost reținut permisul de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 60 de zile. 

Citeste si: O copilă de două zile a fost lăsată într-o pădure. Fetița a supraviețuit în mod miraculos

Accident mortal pe DN2: O persoană a decedat iar alte două au fost rănite

În urma unui accident rutier care a avut loc marți seara, pe DN2/ E85, la Domneşti, o persoană a decedat iar alte două au fost rănite, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

„Poliţiştii rutieri au intervenit la un accident rutier sesizat prin apel 112, pe DN2- E85, la Domneşti, unde a avut loc o coliziune între trei autovehicule.

În urma accidentului, a rezultat rănirea a trei persoane. Din nefericire, o persoană a decedat”, a informat IPJ Vrancea.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Șofer carbonizat după ce a intrat cu mașina într-un cap de pod

Conform reprezentanţilor Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vrancea, un bărbat în vârstă de 43 de ani a decedat, iar alţi doi au fost transportaţi de urgență la spital pentru îngrijiri medicale.

„În urma accidentului rutier, un bărbat de 43 de ani, care a fost resuscitat conform protocolului, nu a răspuns manevrelor de resuscitare şi a fost declarat decesul. Un bărbat de 38 de ani a suferit un traumatism de coloană şi un traumatism cranio-cerebral deschis, iar unul de 33 de ani a suferit un traumatism cranio-cerebral minor, ambii fiind transportaţi la UPU Foşani pentru îngrijiri medicale. Un alt bărbat de 48 de ani, care a fost implicat în accidentul rutier, a refuzat transportul la unitatea medicală”, a declarat, Marinela Preda, purtătorul de cuvânt al SAJ Vrancea, pentru AGERPRES.

Citeste si: Un mort și opt răniți în Germania, după ce un transportor plin de soldați a fost lovit de un camion

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI