Scandalul s-a produs în zona locuinței lui Ion Mantu, zis Ion Argintaru. Totul ar fi pornit de la fiica acestuia, care ar fi fugit de la casa soțului și ar fi revenit la locuința părinților. Rudele soțului părăsit au mers, la orele amiezii, să-și ia soția acasă, cu forța și au tras focuri de armă neletală. Lui Ion Argintaru i s-ar fi făcut rău și a chemat ambulanța.

Citește și: VIDEO- Ambulanță în flăcări în curtea spitalului. Mai mult de jumătate din ambulanțe au vechime de peste 10 ani

Echipajul medical a sărit pe fereastră, pentru a scăpa cu viață

Adriana Ralea, asistent SAJ Buzău: „Persoana care era consultată și monitorizată nu a mai ținut cont să rămână să fie monitorizată și a smuls electrozii care deja montați și a ieșit în curte fuga. La scurt timp s-au auzit câteva împușcături de armă iar noi, fiind în casă, izolați, am intrat în panică și am văzut un geam deschis, am sărit și am fugit.”

Criminaliștii au intrat în locuința interlopului Ion Argintaru pentru a strânge indicii importante în anchetă.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Cornelia Stroie, purtător de cuvânt IPJ Buzău: „Polițiștii din buzău au fost sesizați cu privire la faptul că în zona unui mobil din municipiul Buzău s-ar fi auzit focul de armă. Imediat după sesizare s-a deplasat la fața locului o echipă operativă formată din mai mulți polițiști.”

Cel care ar fi tras cu o armă ar fi fratele tinerei soții. Mai multe efective ale Poliției și Jandarmeriei sunt mobilizate în tot orașul pentru a-l prinde pe tânăr.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si