Comisarii de la Protecția Consumatorului au descoperit alimente expirate, mucegai, rugină și mizerie în bucătăria unuia dintre cele mai mari hoteluri din Galați.

Citeste si: ANPC a sancționat ADP Sector 2 după neregulile identificate în trei parcuri

Conform etichetelor, numeroase produse lactate erau recomandate consumului până în luna martie, dar acestea încă mai erau date spre utilizare. Comisarii au mai găsit mobilier deteriorat, ruginit și instalații electrice improvizate.

Citeste si: VIDEO- ANPC a controlat cele mai mari trei parcuri din Capitală, iar 15 locuri de joacă au fost închise

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Alimentele neconforme au fost oprite de la comercializare, în vederea distrugerii, iar amenda aplicată a fost de 30 de mii de lei.

Citeste si: Mâncare expirată, mizerie și gândaci în trei spitale din Capitală

Comisarii ANPC au găsit nereguli la trei spitale din Capitală

Comisarii ANPC  au găsit, pe data de 5 aprilie, nereguli la trei spitale din Capitală. Aceștia au găsit mâncare expirată pentru bolnavi,  mizerie, gândaci și rugină în frigidere,  în cele trei spitale din Capitală în care au făcut verificări.

Citeste si: ANPC ia în calcul confiscarea veniturilor realizate în urma comercializării cu preţuri artificial mărite

Neregulile au fost găsit în Spitalului de Boli Cronice Sf. Luca, Spitalului Clinic de Chirurgie Oro-Maxilo-Facială Prof. Dr. Dan Theodorescu și Spitalului de Pneumoftiziologie Sf. Ștefan. Cel de-al treilea spital, respectv cel de chirurgie opro-maxilo-facială, nu dispune de o bucătărie proprie, iar masa este servită prin intermediul unei firme de catering.

„Acțiunile noastre de control sunt dictate de consumatori și atât! Până la multele teorii ale conspirației, hai să ne dăm în leagănele rupte și nefinanțate, cu toate că solicitări există de mult, hai să luăm tramvaiul către spital și, dacă nu ne îmbolnăvim așa, sigur o facem cum ajungem la destinație!

Păi, moare și boala în cantinele verificate de noi astăzi! Păi, moare bacteria și orice virus în paturile desfundate și învelite în păturica stră-stră bunicii!", adaugă aceștia.

Citeste si: Imagini revoltătoare din brutăriile aflate în Sectorul 5: gândaci, tăvi uzate, cu urme de rugină

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si