Close sidebar
Close sidebar

Amendă de 10.000 de lei pentru Congresul PNL din 25 septembrie

Poliția a sancționat organizatorul congresului care a avut loc sâmbătă la Romexpo cu cea mai mare amendă prevăzută de lege. Mai mult de zece apeluri au fost către 112 în ziua Congresului pentru a sesiza nerespectarea normelor de protecție prevăzute de lege. Anunțul a fost făcut de Șeful Poliției Capitalei care a fost prezent în Parlament pentru a explica condițiile în care a fost permisă desfășurarea Congresului.

Madalina Grigore,

Au fost aplicate amenzi usturătoare pentru Congresul care a avut loc pe 25 septembrie.

[Sursa foto: Google]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„A fost aplicată o sancţiune contravenţională organizatorului Congresului, în cuantumul prevăzut de lege, respectiv 10.000 de lei, pentru faptul că organizatorul, Romexpo, nu s-a asigurat de faptul că accesul (în pavilionul central- n.r.) a fost aglomerat de către o parte dintre cei prezenţi. De asemenea, sancţiunea a fost dată organizatorului şi pentru faptul că s-a constatat că nu toate persoanele de la Congres purtau mască de protecţie. Se fac verificări cu privire la obligaţiile ce reveneau firmei de pază. De asemenea, poliţiştii şi jandarmii verifică materialul video pus la dispoziţie de organizatori", a declarat Șeful Poliției Capitalei, Bogdan Berechet.

Citeste si: Şedinţa noului Birou Executiv al PNL are loc marţi, 28 septembrie. De ce a rupt Orban parteneriatul cu președintele Iohannis

Social-democrații acuză

PSD a acuzat despre modul în care s-a desfășurat Congresul având în vedere restricțiile impuse de pandemie. De asemenea, PSD i-a acuzat pe cei de la Direcția Generală a Poliției Municipiului București (DGPMB) și ai Direcției de Sănătate Publică (DSP) de complicitate.

Acuzațiile au apărut în contextul în care se suspectează că autoritățile au ascuns numărul real de cazuri pentru a putea fi organizat Congresul la care Flotin Cîțu a câștigat șefia partidului.

Citeste si: Florin Cîțu, primul mesaj după alegerea ca șef al PNL. "Este o mișcare care va schimba România în bine. Adversarul nostru e PSD"

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Congres PNL

[Sursa foto: Google]

Au refuzat prezența în fața comisiilor parlamentare

Luni, membrii PSD din comisiile de Apărare și Sănătate din Camera Deputaților au cerut șefilor Direcției Generale a Poliției Municipiului București și ai Direcției de Sănătate Publică explicații legate de orgaizarea și desfășurarea Congresului.

Comisarul-șef Bogdan Berechet și dr. Oana Niculescu au fost chemați să explice situația, dar au refuzat.

Citeste si: Klaus Iohannis, discurs la congresul PNL. "Trebuie ca această guvernare să continue. Nu există niciun motiv ca premierul să fie demis sau să își dea demisia"

„Acest lucru confirmă complicitatea inadmisibilă a acestor instituții la ilegalitățile comise în cadrul evenimentului politic organizat de PNL. Această atitudine obstrucționistă în aflarea adevărului reprezintă în mod clar un abuz de putere care încalcă în mod grav principiul colaborării loiale între instituțiile statului consacrat în Constituția României și în deciziile Curții Constituționale din România”, au comunicat cei de la PSD.

Citeste si: Protest de amploare împotriva Guvernului, în ziua congresului PNL

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI