Un agricultor din comuna Deleni a fost amendat cu 1000 de lei in urma unui control efectuat, duminica, in piata Traian, de politistii locali. Oamenii legii i-au spus ca sunt nereguli la carnetul de comercializare, insa producatorul suspecteaza altceva. Potrivit acestuia, adevaratul motiv ar fi faptul ca “zemosii” lui, foarte apreciati de vasluieni, le strica apele celorlalti comercianti.

Cand mi-au dat amenda, mi-au spus ca e imposibil sa am o cultura asa mare de pepeni si ca ii aduc din alta parte. Probabil, dupa mintea lor, ii aduc din Olanda, cu elicopterul. I-am invitat sa-mi vada pamantul unde am pusi pepenii, sa vada cat de mult muncesc ca sa ii obtin, insa raspunsul lor m-a lasat fara cuvinte: ‘ciocu’ mic, ca vorbesti cam mult’ “,a declarat Paul Comisescu, cel amendat de politistii locali.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Barbatul nu se afla la prima incercare de intimidare de acest fel si spune ca va contesta amenda in instanta. “Nu e prima data cand contest amenzile celor de la Politia Locala.

In toate cazurile am avut castig de cauza”, ne-a mai spus acesta. In ultimii ani, tot mai multi producatori de legume si fructe din jurul Vasluiului au fost trimisi la plimbare, dupa ce administratia pietelor impreuna cu politistii locali i-au amendat pentru tot felul de chichite, scrie vremeanoua.ro.

Citeste mai multe AICI.

Sursa foto: vremeanoua.ro


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si