Amenințare cu bomba la Liceul Tehnologic ”Ion I.C. Brătianu”, aflat în centrul orașului Timișoara.
Autoritățile au fost anunțate prin apel la 112 cum că o bombă ar fi fost amplasată chiar în curtea școlii.

Citeste si: Alerte cu bombă la Aeroport, Parlament, Guvern și alte instituții din Republica Moldova

Mai ulte echipaje de pompieri, pirotehniști și jandarmi au intervenit la fața locului.


Elevii şi profesorii au fost evacuaţi din clase şi duşi în afara clădirii. De asemenea, au fost scoase din curte toate maşinile parcate.

Alerte cu bombă la Aeroport, Parlament, Guvern și alte instituții din Republica Moldova

Republica Moldova se confruntă cu mai multe alterte cu bombă la instituții importante. Parlamentul, Guvernul, instituțiile judecătorești, mai multe centre comerciale, dar și Aeroportul Internațional din Chișinău se află sub alertele bombelor.

Citeste si:  Angajata unei stații de alimentare din Capitală a amenințat că va arunca în benzinăria. Pirotehniştii de la SRI au intervenit de urgenţă

Inspectoratul Geeral al Poliției precizează că instituțiile țintă au fost  alertate de amplasarea  acestor obiecte explozibile.
La fața locului au intervenit toate serviciile specializate pentru efectuarea verificărilor. Alertele cu bombă de la Aeroport s-au dovedit a fi false.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citeste si:  Alertă cu bombă într-o zonă publică din Capitală

Comunicarea mincinoasă se pedepsește cu amendă până la 42.500 de lei, muncă în folosul comunității sau închisoare până la 2 ani.

Angajata unei stații de alimentare din Capitală a amenințat că va arunca benzinăria în aer

O femeie care se afla în tura de după-amiază, angajata unei benzinării din Sectorul 6, a amenințat că va amplasa dispozitive explozive în incinta acesteia.

Citeste si:  Alertă cu bombă într-un centru comercial din Sectorul 1. Oamenii au fost evacuați din clădire

La locul indicat de angajata benzinăriei s-au deplasat de urgență poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului București, dar şi echipaje de prim ajutor, a transmis DGPMB.

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si