Close sidebar
Close sidebar

Amenințare cu bomba la Liceul Catolic din Timișoara. Peste 500 de elevi și studenți au fost evacuați

Mai bine de 500 de elevi şi cadre didactice de la Liceul catolic Gerhardium din centrul municipiului Timişoara au fost evacuaţi din unitatea de învățământ, miercuri, în urma unui apel la 112 care anunţa că în incinta şcolii ar fi amplasată o bombă.

Alexandra Costea,

Amenințare cu bomba la Liceul Catolic din Timișoara. Peste 500 de elevi și studenți au fost evacuați

[Sursa foto: istock.com]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Conform unor surse judiciare, s-a primit un apel prin 112, iar la faţa locului s-au deplasat echipa pirotehnică de la SAS, poliţişti şi echipaje ISU.

Citeste si: Mai multe bombe de război au fost găsite într-un sat din Iași

Mai bine de 500 de elevi şi cadre didactice au fost evacuați

Inspectorul şcolar general adjunct Cosmin Hogea a declarat că sunt 485 de elevi evacuaţi şi 70 de cadre didactice şi personal angajat.

Citeste si: Un tânăr de doar 20 de ani s-a înecat la Costinești! Bărbatul a ignorat steagul arborat la mal- kanald.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

UPDATE:  A fost alarmă falsă. În prezent, oamenii legii efectuează verificări în vederea identificării persoanei care a inițiat apelul la numărul de urgență 112.

Citeste si: A fost anunțată că a murit de compania Apă Canal. Răspunsul femeii din Galați care a fost declarată decedată: ,,Sunt vie şi mă simt bine"

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI