Sediul unei bănci din municipiul Călărași a fost evacuat, după ce s-a dat alarma cu bombă.  

"La data de 15 iunie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași au fost sesizați cu privire la o amenințare cu bombă, la o instituție bancară, în municipiul Călărași. 

Citește și: Panică la o stație de metrou din Capitală. Polițiștii și pompierii au intervenit după semnalarea unui bagaj suspect

În cauză, s-a procedat la evacuarea instituției, s-a solicitat sprijin din partea Serviciului Român de Informații, Inspectoratului pentru Situații de Urgență, Inspectoratului de Jandarmi Județean Călărași, Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Călărași, dar și sprijinul Brigăzii Antitero Constanța. 

În prezent, se desfășoară activități de identificare a apelantului și activități de prevenire și verificare în proximitatea și în interiorul băncii", a transmis Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi. Din fericire, alarma a fost una falsă.  

Citește și: VIDEO- Alertă falsă cu bombă, la un mall din Capitală

Panică la o stație de metrou din Capitală. Polițiștii și pompierii au intervenit după semnalarea unui bagaj suspect

A fost alertă cu bombă, miercuri dimineață, la stația de metrou Străulești, din Capitală. Polițiștii și pompierii s-au mobilizat.

Autoritățile competente au intervenit de urgență la  stația de metrou Străulești, însă alarma a fost una falsă.

Alarma a fost dată în urma unui apel la 112, în jurul orei 8:30 dimineață, potrivit căruia un  bagaj suspect  s-ar afla în preajma stației de metrou Străulești.

Citește și:  Alertă în Capitală: un colet suspect a fost identificat în Sectorul 1. Autoritățile au intervenit

Polițiștii și pompierii deplasați la fața locului au dat peste un rucsac în care se aflau mai multe haine și documente.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și:  Un bărbat a murit, după ce o grenadă pe care a găsit-o în lucruri vechi a explodat în mâinile lui

Alertă cu bomba într-un tren cu ruta spre București. Garnitura a fost oprită în Gara din Lugoj

A fost detectată o alertă cu bomba în trenul Lokoshaza(Ungaria)- Bucureşti. Garnitura a fost oprită în Gara din Lugoj, judeţul Timiş, conform autorităților.

Timp de aproape două ore a fost oprit trenul Lokoshaza(Ungaria)- București în gara din Lugoj, după un apel la numărul de urgenţă 112 care anunţa prezenţa unui dispozitiv explozibil în tren. În urma verificărilor s-a dovedit că apelul a fost unul fals. Polițiștii îl caută pe cel care a efectuat apelul.

Citește și:  VIDEO| Clipe șocante într-un tren, după ce în difuzoare s-au auzit vocea lui Hitler şi slogane naziste

„Azi-noapte, în jurul orei 22:50, Serviciul de Urgenţă 112 Bucureşti a fost sesizat cu privire la faptul că în trenul IR79 ce avea ruta de deplasare Lokoshaza(Ungaria)- Bucureşti s-ar afla un dispozitiv explozibil. Apelul a fost redirecționat către poliţiştii din Lugoj pentru a se deplasa de urgenţă în Gara din Lugoj în vederea asigurării zonei şi luarea măsurilor necesare, totodată trenul fiind oprit de către poliţiştii Postului de Transport Feroviar din Lugoj”,  a transmis joi dimineața IPJ Timiş.

 

 

 

 

 

 

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

 

 

 

 

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si