Un eveniment privat la care participau 50 de persoane, organizat într-un restaurant din sectorul 3, a fost întrerupt de polițiștii din Capitală. Poliția a verificat sâmbătă activitatea a peste 1.800 de restaurante și terase și au dat amenzi de peste 270.000 de lei.

Citeste si: Actorul Gabriel Fătu s-a dezlănțuit: ”Mergem pe stradă cu botniță, să nu mușcăm, așa cum AR TREBUI, din acest guvern incompetent!”

Potrivit Poliției Capitalei, la un restaurant din sectorul 3, polițiștii au constatat că în interior era organizat un eveniment neautorizat cu aproximativ 50 de participanți. După intervenția polițiștilor, evenimentul s-a încheiat, fiind aplicate amenzi în valoare de 11.500 de lei.

Acțiune în forță în Capitală

Echipe formate din reprezentanți ai Poliției, Jandarmeriei, Poliției Locale, Inspectoratului pentru Situații de Urgență, Agenției Naționale Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor, Direcției de Sănătate Publică și Comisariatului pentru Protecţia Consumatorilor al Municipiului Bucureşti au verificat sâmbătă peste 1.800 de obiective precum restaurante, terase, localuri de tip fast-food și autoservire, dar și 900 de mijloace de transport în comun.

Citeste si: Zodia care se îmbogățește în 2021. O șansă ca asta apare o dată în viață

Au fost legitimate peste 2.900 de persoane, fiind identificate aproximativ 680 de persoane care nu respectau măsurile de protecție individuală.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Acestea au fost sancționate cu amenzi de aproximativ 152.000 de lei, iar operatorilor economici care au organizat activități în spațiul public/privat/închis pentru care au fost instituite interdicții/restricții, polițiștii au aplicat amenzi de peste 27.000 de lei.

Pentru alte nereguli descoperite de echipele de control s-au aplicat amenzi de 94.000 de lei.

Petrecere de botez din Olt, oprită de polițiști

O petrecere de botez la care participau 30 de persoane în comuna Dăneasa a fost oprită de poliţişti, iar proprietarul gospodăriei în care avea loc evenimentul a fost amendat cu 500 de lei, au anunţat, duminică, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt.

"Un bărbat din comuna Dăneasa a sesizat faptul că la locuinţa unui vecin are loc un botez cu circa 60 persoane. Poliţiştii ajunşi la faţa locului au găsit aproximativ 30 persoane, l-au sancţionat pe proprietar cu suma de 500 lei pe Legea 55/2020, iar invitaţii au plecat acasă, petrecerea fiind oprită", a precizat sursa citată.

În ultimele 24 de ore, poliţiştii, împreună cu jandarmi, poliţişti locali, reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Direcţiei de Sănătate Publică, Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, au intensificat activităţile de verificare a modului în care se respectă prevederile legale pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Au avut loc verificări în zone aglomerate, centre comerciale, pieţe, târguri şi terase, în 161 de mijloace de transport în comun şi la 165 de societăţi comerciale, fiind legitimate 320 de persoane.

Din cauza nepurtării măştii de protecţie au fost sancţionate contravenţional 75 de persoane. Cinci firme au fost sancţionate pentru nereguli de natură economică.
Valoarea totală a amenzilor a fost de 34.600 de lei.

Cununie din Ilfov, terminată cu amendă

Polițiștii din Ilfov au aplicat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, zece amenzi, în valoare de 6.000 de lei, pentru mai multe persoane care au participat la o cununie desfășurată în curtea unui imobil din orașul Pantelimon.

Potrivit IPJ Ilfov, polițiștii au făcut verificări la un imobil din orașul Pantelimon și s-au sesizat cu privire la organizarea și desfașurarea unui eveniment privat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si