Ca urmare a prevederilor OUG 129/2021, s-a constatat ca urmare a datelor furnizate din platforma Alerte MS, că un număr de 503 persoane din judeţul Sibiu, în perioada 25-31 decembrie 2021, nu au completat formularul digital  de intrare în ţară.

Citeste si: Amendă de până la 3.000 lei pentru cei care nu completează formularul digital de localizare

Au fost încheiate 343 procese verbale

Directorul Direcţiei de Sănătate Publică  (DSP) Sibiu, Lucian Blăguţiu a declarat faptul că la solicitarea MS de a se dispune şi raporta măsurile aplicate, au fost încheiate 343 procese verbale de contravenţie in valoare de 686.000 lei.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Vlăduța Lupău și Adi Rus au devenit părinți pentru a doua oară! Prima imagine cu bebelușul. Cei doi au ales un nume biblic, cu totul special- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO- Haos pe Aeroportul Otopeni! Cozi lungi, zeci de minute pierdute pentru formalități și nervi

Toate persoanele care intră în țară trebuie să completeze formularul digital

Încă de la 20 decembrie, toate persoanele care sosesc în ţară trebuie să completeze formularul digital de intrare în România (PLF), document adoptat la nivelul a 18 state din Uniunea Europeană şi reglementat de Guvernul României. 

Citeste si: VIDEO| Aglomerație la frontierele României: este a doua zi în care oamenii se întorc în străinătate, după sărbătorile petrecute acasă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si