Close sidebar
Close sidebar

Amenzi după o petrecere cu 170 de oameni în București

Aproximativ 170 de participanţi la o petrecere şi organizatorul evenimentului au fost sancţionaţi de poliţiştii din Bucureşti, joi noaptea.

R.I.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Aproximativ 170 de participanţi la o petrecere şi organizatorul evenimentului au fost sancţionaţi de poliţiştii Secţiei 6 din Bucureşti după un apel la 112 care sesiza că este tulburată liniştea publică prin muzică şi gălăgie, a informat, vineri dimineaţa, Poliţia Capitalei.

Potrivit sursei citate, în cursul nopţii de joi spre vineri, în jurul orei 1,00, Secţia 6 Poliţie a fost sesizată, prin apel 112, că se tulbură liniştea publică prin muzică şi gălăgie. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul secţiei, care au identificat un salon de evenimente unde avea loc o petrecere.

Citeste si: Alexandru Andrieș îl amenință cu procesul pe un candidat la Primărie! Acesta a folosit melodia „Ce oraș frumos” într-un clip electoral, fără acordul cântărețului!

Amendă de 10.000 lei pentru organizatorul petrecerii

Organizatorul evenimentului a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 10.000

de lei, conform Legii nr 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Se clatină imperiul financiar al lui Cristi Borcea! E băgat în faliment de afacerile cu gaz lichefiat! Firmele controlate de milionar au datorii de peste 45 milioane de euro! EXCLUSIV

Petrecerea a fost oprită, toate persoanele identificate fiind sancționate contravențional, a transmis Poliția Capitalei. Petrecăreții vor avea și ei de achitat amenzi pentru că au participat la petrecere fără să respecte normele de prevenire a răspândirii coronavirusului.

Citeste si: Alexandru Rafila: Măștile pe care le vor purta elevii la școală trebuie să fie mai mici

"Au fost identificate şi legitimate aproximativ 170 de persoane. Organizatorul evenimentului a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 10.000 de lei, conform Legii nr 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. Petrecerea a fost oprită, toate persoanele identificate fiind sancţionate contravenţional", au transmis reprezentanţii Poliţiei Capitalei.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI