Joe Biden riscă să fie ținta unei anchete pentru punerea sub acuzare din cauza fiului său, cu privire la acuzațiile care îi sunt aduse. Americanii au participat la un sondaj pentru a decide ce se va întâmpla cu președintele, iar situația a devenit indecisă.

Sondaj online pentru acuzarea lui Joe Biden

Sondajul online realizat pentru a afla părerea americanilor cu privire la deschiderea unei anchete pentru punerea sub acuzare a lui Joe Biden, din cauza investigațiilor făcute împotriva fiului său, a împărțit America în două tabere.

La sondaj au răspuns 4.413 de americani. 41% dintre respondenți sunt de acord cu ancheta pentru punerea sub acuzare a președintelui, în timp ce 35% nu sunt de acord, iar 24% sunt nehotărâți.

Americanii au participat la un sondaj în ceea ce privește realizarea unei anchete pentru punerea sub acuzare a președintelui Joe Biden, din cauza fiului acestuia.

Americanii au participat la un sondaj în ceea ce privește realizarea unei anchete pentru punerea sub acuzare a președintelui Joe Biden, din cauza fiului acestuia.

[Sursa foto: Facebook]

Sondajul online a fost realizat în perioada 8-14 septembrie. Potrivit statisticilor, cei mai mult respondenți au completat sondajul până marți, când republicanii din Camera Reprezentanților au anunțat ancheta cu privire la punerea sub acuzare a lui Joe Biden.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Trump, deținutul nr. P01135809. Celebra fotografie cu fostul președinte face înconjurul lumii

Ce se va întâmpla cu Biden?

Joe Biden va fi anchetat de republicanii din Camera Reprezentanților, din cauza fiului său, Hunter Biden.

Hunter Biden este suspect pentru corupție, iar republicanii susțin legătura lui Biden cu fiul său în aceste ilegalități. Până acum, republicanii nu au adus dovezi împotriva lui Biden.

În ceea ce privește partizanii politici din America, 18% dintre democrați și 71% dintre republicani au susținut ancheta împotriva președintelui.

Ce se va întâmpla, până la urmă, cu președintele Joe Biden?

Ce se va întâmpla, până la urmă, cu președintele Joe Biden?

[Sursa foto: Facebook]

Joe Biden nu va fi demis din funcție în urma anchetei pentru punerea în acuzare. Situația se poate schimba dacă o treime din Senat va vota condamnarea președintelui.

Fiul lui Joe Biden este cunoscut pentru afacerile numeroase, dar și dependența de substanțe psihoactive și alcool, având și dosare penale. Alte sondaje realizate de-a lungul timpului au arătat că americanii consideră că Hunter Biden a beneficia de tratament preferențial, potrivit news.ro.

Citește și: VIDEO- Drei, românul care a uimit lumea peste Ocean. Artistul a reușit să colaboreze cu staruri precum Sean Paul, Rich The Kid, Akon și The Game


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si