Centrul pentru Controlul şi Prevenirea Bolilor (CDC) din SUA şi-a actualizat marţi perioada de aşteptare recomandată pentru persoanele care au finalizat seria de vaccinare primară împotriva Covid-19 cu vaccinurile Pfizer.

Citeste si: Organizația Mondială a Sănătății a anunțat că apar tot mai multe dovezi că varianta Omicron provoacă simptome ușoare

Persoanele vaccinate cu Johnson & Johnson vor aștepta cel puțin două luni pentru a primi o doză de rapel

Persoanele care s-au vaccinat cu Moderna trebuie să aștepte tot șase luni, în timp ce persoanele care au primit vaccinul Johnson & Johnson trebuie să aștepte cel puțin două luni pentru a primi o doză de rapel. Noile recomandări ale CDC vin la o zi după ce Administraţia pentru Alimente şi Medicamente a autorizat administrarea rapelurilor Pfizer la un interval de 5 luni şi a treia injecţie pentru copiii între 5 şi 11 ani cu sistemul imunitar compromis.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citeste si: Ioana Mihăilă, despre certificatul verde: „Cred că este foarte important ca politicienii să aibă un pic de curaj, să îşi asume măsuri care pentru o anumită parte a populaţiei sunt nepopulare”


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si