Close sidebar
Close sidebar

AMI a revenit în țară după eliminarea de la Exatlon! Cine a întâmpinat-o pe aeroport?

AMI a fost eliminată de la Exatlon și a revenit în țară în această după amiază.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

AMI a revenit în țară după eliminarea de la Exatlon. A fost așteptată pe aeroport de mama ei, dar și de prieteni și de foști concurenți. Printre cei care au fost la aeroport să o întâmpine pe AMI a fost și fostul Faimos Yamato.  

Citeste si: AMI, obligată de Faimoși să părăsească Exatlon? „Au fost niște intimidări!” DEZVĂLUIRI

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: O descoperire arheologică i-a șocat pe cercetători, în Germania: „Răzbunătorul” îngropat cu pietre mari pe piept ca să nu învie- antena3.ro

AMI a fost eliminată de la Exatlon după duelul cu o altă Faimoasă, Cătălina Șeicaru, concurenta care a înregistrat cele mai mici procentaje. AMI s-a autopropus pentru duel.

AMI a fost eliminată de la Exatlon după un duel cu o altă Faimoasă

Batalia sportiva intre cele doua Faimoase a fost destul de stransa insa, din pacate, AMI a pierdut in fata Catalinei Seicaru.

In ciuda durerilor la picior care nu ii dadeau pace, AMI a luptat pana in ultima clipa si a continuat jocul, ca o adevarata campioana.

Citeste si: Cine câştigă Exatlon 3? Avem deja părerea unei foste concurente foarte puternice. Pe acest "faimos" îl vede învingător. EXCLUSIV!

“Este greu sa iti gasesti cuvintele in astfel de momente! Extalon a fost cea mai frumoasa, cea mai intensa, dar si cea mai scurta experienta a mea, din pacate.

Nu credeam vreodata ca voi ajunge vreodata in aceasta competitie. Voi striga pentru ultima oara aici Hai, Faimosii!”, a spus AMI la ceremonie, înainte de a pleca de la Exatlon

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI