Close sidebar
Close sidebar

Amintiri din adolescenta Laurei Codruta Kovesi, care a facut baschet de performanta: "Barmanita a inceput sa strige la noi sa ne dam jos de pe bordura barului, pentru ca o rupem. Mi se pare ca i s-a adresat chiar Laurei!"

Laura Codruta Kovesi a facut baschet de performanta vreme de 15 ani.

Petru Luca,


DISTRIBUIE
acest articol

Considerata cea mai puternica femeie din Romania, Laura Codruta Kovesi (44 de ani) este procuror sef al DNA din 2013. Vreme de 15 ani, pana la facultate, Laura a practicat cu destul succes baschetul, fiind selectionata chiar in echipa nationala a Romaniei care a participat in 1989 la Campionatul European pentru Tineret, competitie unde tricolorele au iesit vicecampioane. Intr-un interviu acordat "Gazetei sporturilor", o fosta colega de echipa a Laurei, Nicoleta Nagy, a povestit cate ceva despre femeia care se bucura astazi de un mare capital de imagine.

Citeste si: Florin a murit lovit în cap de un copac! Tânărul maramureșan avea doar 24 de ani și era tăietor de lemne în Italia- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tristă a Transfăgărășanului. Puțini știu cum a fost construit, de fapt, „drumul printre nori”- antena3.ro

"Mă întrebaţi de Laura Lascu. Aşa o chema atunci. O fată super. Extrem de ambiţioasă şi sociabilă. Juca foarte bine în apărare şi în zona mică. Eram o echipă frumoasă. Ţin minte că în cazul în care la începutul unui turneu sau campionat cîştigam primul meci, nu mai renunţam în ruptul capului la echipamentul pe care-l folosisem. Apoi, o fază haioasă a fost cînd ne-am întors de la un turneu de la Timişoara.

Am intrat la un moment dat într-un restaurant care avea şi bar. Dintr-o dată, barmaniţa a început să strige la noi să ne dăm jos de pe bordura barului, pentru că o rupem. Mi se pare că i s-a adresat chiar Laurei. Abia apoi şi-a dat seama că fetele nu se urcaseră pe nimic şi că aia era înălţimea lor", a rememorat Nagy, care era capitan de echipa la CSS Medias, formatia in care activa atunci si actuala sefa de la DNA. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI