Victor, noul concurent de la "Puterea Dragostei" a fost provocat de Maria să danseze cu Amira pe micuța masă din încăpere. "Ce faci cu masa?! Las-o acolo! Jumîtate pe un pătrățel șu jumătate pe alt pătrățel. Dar să nu vă dați jos doar unul, ca să nu vă răsturnați", i-a incitat Maria, moment în care Marinescu a reacționat amuzat: "Ești nebună!".

Citeste si: EXCLUSIV! Ea este iubita lui Livian de la „Puterea Dragostei”?! Alexandra a plecat în vacanță cu el

Amira Ramona de la „Puterea Dragostei” a intrat de curând în cadrul emisiunii matrimoniale. Tânăra vrea să cunoască un tânăr pentru a forma un cuplu. Amira este din Rovinari, Târgu-Jiu. Ea a învățat la Liceul cu program sportiv.

Amira are 22 de ani. Ea a pășit în cadrul show-ului matrimonial pe 26 aprilie 2021, cu doar câteva zile înainte de sosirea lui Victor. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și-a lăsat tatăl și a plecat din România, dar nu s-a întors nici la Monica Gabor. Unde se află în aceste momente fiica lui Irinel Columbeanu?!- wowbiz.ro

Noul concurent de la "Puterea Dragostei", fotomodel profesionist

Victor este  noul concurent care a intrat în casa Puterea dragostei  în urmă cu o săptămână, după ieșirea lui Paul. Victor le-a impresionat din prima pe fetele din casa care inca sunt în căutarea perechii potrivite.

Înca din primele clipe petrecute cu fetele din casa Puterea Dragostei, Victor a inceput sa primeasca o multime de intrebari de la fete, cu scopul de a le dezvalui mai multe detalii despre el.

Victor le-a marturisit fetelor ca are 22 de ani, vine din Cluj-Napoca si este in zodia Pesti. Mai mult decat atat, tanarul le-a spus fetelor ca este fotomodel international,

Victor, vizibil emoționat ca la o primă intalnire a facut cunostinta respectuos cu toate fetele si le-a sarutat pe obraz, apoi a inceput sa raspunda tuturor curiozitatilor fetelor din casa.

Victor le-a marturisit fetelor ca are 22 de ani, vine din Cluj-Napoca si este in zodia Pesti. Mai mult decat atat, tanarul le-a spus fetelor ca este fotomodel international, astfel a starnit si mai multa curiozitate in randul fetelor.

Citeste si: Cu ce se ocupă Alex Zănoagă de la „Puterea Dragostei”?! Tânărul a descoperit meseria care îl satisface financiar

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si