Close sidebar
Close sidebar

Ana Blandiana, mesaj emotionant dupa moartea sotului ei! Ce a facut-o pe poeta sa zambeasca la doua luni de la disparitia acestuia

La inceputul lui decembrie 2016, scriitorul Romulus Rusan, sotul Anei Blandiana murea la varsta de 81 de ani. Poeta a suferit enorm spunand ca, din acel moment, viata ei avea sa se schimbe definitiv, ramasa fara cel “pe care l-am iubit mai mult de o jumatate de secol”.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Romulus Rusan a fost inmormantat la cimitirul Bellu, cu onoruri militare, dar intr-o discretie care i-a caracterizat si viata, iar, la cateva zile de la ceremonie, Ana Blandiana a multumit celor care au sustinut-o, printr-un mesaj emotionant postat pe pagina sa de socializare:

“Nu stiam ca pot sa existe in viata unui scriitor momente in care sa descopere ca deodata cuvintele nu mai sunt bune de nimic pentru ca puterea lor de exprimare este depasita cu mult de ceea ce ar trebui exprimat. Acum stiu, pentru ca nu sunt in stare sa multumesc cu adevarat nenumaratelor mesaje de empatie si solidaritate, de compasiune si incurajare pe care mi le-ati trimis si pe care le-am primit. Un lucru este sigur, ca, gratie lor, m-am simtit mai putin singura si pierduta, intr-un moment in care universul isi schimba in jurul meu contururile si ma obliga sa ma reinventez. Disparitia sotului meu a lasat in sufletul meu un gol pe care caldura mesajelor dvs incearca sa-l umple”, a scris poeta.

Citeste si: Helmut Duckadam, operat pe cord deschis la București! Care este starea lui de sănătate acum?- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Arheologii au găsit cocaină în creiere mumificate ale unor italieni: Drogul a ajuns în Europa cu 200 de ani mai devreme decât se credea- antena3.ro

Pe Ana Blandiana, cea care, impreuna cu sotul ei a infiintat in urma cu ani, Alianta Civica, lumea a putut sa o vada, din nou, dupa ani de zile, in public, la protestele din Piata Victoriei. Insufletita de cei care manifestau impotriva Guvernului, Ana Blandiana a reusit sa zambeasca din nou, la doua luni de la moartea sotului sau.

Foto: Facebook

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI