Close sidebar
Close sidebar

Ana Cazan, cu lacrimi în ochi! A dezvăluit ce reprezentau gesturile sale de la Exatlon. Cui îi era dedicată inimioara

Ana Cazan a povestit, cu lacrimi în ochi, prin ce a trecut la Exatlon. Ea s-a arătat foarte fericită că a putut face parte din acest show extraordinar.

Andreea Ciobanu,


DISTRIBUIE
acest articol

Ana Cazan s-a emoționat atunci când a fost întrebată ce semnificau gesturile pe care le-a făcut pe parcursul Exatlon.

"Acest gest este dedicat verișorului meu, Andrei. În momentul în care am plecat, verișorul meu mi-a spus: <În momentul în care îmi vei arăta această mască...> Este un personaj dintr-un joc pe care el îl joacă, un personaj foarte puternic, cu caracter foarte frumos.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Arheologii au găsit cocaină în creiere mumificate ale unor italieni: Drogul a ajuns în Europa cu 200 de ani mai devreme decât se credea- antena3.ro

Inimioara este dedicată în primul rând iubitului meu. În momentul în care îi arătam inimioara simțeam că e lângă mine, că îmi dă putere să trec peste toate greutățile pe care le-am întâmpinat acolo. Îi era dedicată și familiei.

Exatlon este, în procentaje, 70% psihic și 30% fizic. Sunt momente în perioada Exatlonului în care îți dorești atât de mult să îi auzi pe cei dragi, măcar o poză, să știi că sunt bine acasă.

Pot spune că și ăsta a fost un motiv de a claca la duel", a spus Ana Cazan la FanArena.

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI